Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΚΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Η γειτόνισσα, απολίτιστη Τουρκία, δεν κάνει τίποτε άλλο, με πείσμα, στοχοπροσηλωμένη και αυταρχική, από το να εξάγει την εσωτερική της κρίση. Από την ώρα του δήθεν πραξικοπήματος, γνωρίζαμε ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Έχει φθάσει στο σημείο, ο σχιζοφρενής Ερντογάν να ζητά το μισό Αιγαίο, την Θράκη (σσ...άνευ δημοψηφίσματος), μέχρι και την Θεσσαλονίκη.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όσο κι αν ακούγεται παρατραβηγμένο, όταν.... ο Τούρκος πασάς αντιλαμβάνεται πως για την χώρα του έφυγε για πάντα το τρένο της Ευρώπης, όταν η γηραιά ήπειρος λαμβάνει μέτρα κατά του μουσουλμανικού στοιχείου, όταν, όταν, όταν...να προχωρά σε ...αντίμετρα, προκειμένου να διαπραγματευθεί και να βρεθεί σε θέση πλεονεκτική. Γι' αυτό άλλωστε κοίταξε να κλείσει τα μέτωπα με την Ρωσία..
Αντί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να ζητήσουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, να εμφανισθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου ενωμένες, απέναντι στην εθνική απειλή και στην γειτονική χυδαιότητα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Όσον αφορά τα άλλα κόμματα, δεν είναι μοίρασμα ευθυνών, η κοινή πλεύση και γραμμή στα εθνικά θέματα και είναι άθλιο και εθνικά ολέθριο, να το βλέπουν έτσι.


Απαιτείται εθνική συναίνεση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα εθνικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου