Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

ΜΟΝΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ...

Έκανε μια καλή πρόταση η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Καλή φυσικά, μέσα στο πλαίσιο που διαγράφεται για το μέλλον και με βάση τις ανάγκες και του δημόσιου κορβανά. Γι' αυτό άλλωστε, την χαρακτηρίζουμε καλή.
Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, δεν έχει κάνει προτάσεις ουσιαστικές, που να αντιπαραταχθούν στο κανείς δεν μπορεί, γιατί έχουμε υπογράψει τα μνημόνια και στο όλοι ίδιοι είναι. Όλες οι προσπάθειες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα σε καθεστώς σοβαρότητας, χωρίς απειλές, χωρίς παροτρύνσεις αφελείς, όπως οι πρόωρες εκλογές, θα έπρεπε ....να είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.


Ο κόσμος, ο λαός, οι ψηφοφόροι, θεωρούν ότι όλοι ίδιοι είναι κι ότι οι υποχρεώσεις που έχουν υπογράφει στα μνημόνια, κανέναν δεν θα αφήσουν να διαχειρισθεί, με ήπιο τρόπο και δίκαια τους εργαζόμενους. Αυτό θα πρέπει να εξαλειφθεί για να εισπράξει η Νέα Δημοκρατία, από τον χαμό αγανακτισμένων, που γίνεται στον Σύριζα. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να στραφεί η πολιτική της. Στην υποβολή ουσιαστικών προτάσεων, που εάν τις διαβάσουν και περάσουν στον λαό, ο κάθε πολίτης θα αναρωτηθεί "γιατί αφού υπήρχε εναλλακτική λύση, αυτοί δεν το νομοθέτησαν;". Καιρός υπάρχει. Μυαλά υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου