Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2016

ΑΔΙΕΞΟΔΟ....ΠΑΝΤΟΥ...

Τελικά ο ...Τσίπρας, δεν φαίνεται να πέφτει. Εκτός από το γεγονός, ότι θα πρέπει να αλλάξει ρότα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, που ζητά συνεχώς να γίνουν εκλογές (τέτοιες τάσεις αυτοκτονίας δεν έχει ούτε ο Τσίπρας), θα πρέπει να βρει και κάτι να πει στους ψηφοφόρους της, το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, καθώς θα μπαίνουν...τα Χριστούγεννα, το ...Πάσχα και η απογοήτευση εξαιτίας της προσμονής, θα αυξάνεται.
Ταυτόχρονα η παραμονή.... του Τσίπρα στην εξουσία, διαμορφώνει και ένα άλλο πλαίσιο....παραμονής του Κυριάκου στην Νέα Δημοκρατία. Όσο ο καιρός περνά, τόσο θα μεγαλώνουν οι αμφισβητήσεις. Επίσης, όσο ο καιρός περνά και δεν εισπράττει η Νέα Δημοκρατία από την μείωση της δύναμης του Σύριζα, τόσο θα αυξάνονται και τα γιατί και τα...διότι της όλης υπόθεσης.

 Δεν αρκεί μόνον να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά θα πρέπει να δοθεί και όραμα και πρόγραμμα. Δεν το βλέπουμε. Από γκάφα σε γκάφα ο Κυριάκος. Από την ΕΛΣΤΑΤ και το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή και τις τηλεοπτικές άδειες, έως και την εγκατάσταση στα νέα γραφεία, που είναι φθηνά μεν, αλλά...ούτε μας λέει πόσα έδωσε για ανακαίνιση, ούτε ομολογεί ότι ψάχνει κι άλλα κτίρια, γιατί δεν υπολόγισε σωστά και δεν χωράει ο κόσμος, παρά τις...απολύσεις. Δεν υπάρχει διέξοδος. 

Αδιέξοδο παντού. Από την κυβέρνηση έως και την αξιωματική αντιπολίτευση. Ένας ηγέτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου