Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2016

Χοντρό παραγοντιλίκι από τους αυτοπαρουσιαζόμενους «κολλητούς» του Μητσοτάκη στις Κυκλάδες!


Posted by arch

Φόρτωμας και Παρασκευόπουλος «καίνε» το Μητσοτάκη στις Κυκλάδες!
Χοντρό παραγοντιλίκι απο τους αυτοπαρουσιαζόμενους «κολλητούς» του Μητσοτάκη στις Κυκλάδες!
Ο κακός χαμός γίνεται μεταξύ των στελεχών της Ν.Δ. στις Κυκλάδες αφού οι «παρατρεχάμενοι» του Μητσοτάκη.....έχουν αρχίσει χοντρό παραγοντιλίκι και μοιράζουν υποσχέσεις για τα ψηφοδέλτια! Οι νέοι και με πτυχία που περιστοιχίζουν τον Μητσοτάκη από τις Κυκλάδες έχουν δημιουργήσει χοντρό πρόβλημα στο Κυριάκο αφού χρησιμοποιώντας το όνομά του και την δήθεν στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους έχουν κόψει και ράψει από τώρα στα μέτρα τους το ψηφοδέλτιο!




Εκτός από τον Φίλλιπο Φόρτωμα κλασική περίπτωση Οννεδίτη από κομματική «σωλήνα’ που προαλείφεται για Βουλευτής στις Κυκλάδες εσχάτως ένας ακόμη Οννεδίτης του Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο Φοίβος Παρασκευόπουλος στο περιθώριο κομματικής συγκέντρωσης ανακοίνωσε σήμερα πως το ψηφοδέλτιο το έχει κλείσει ο Μητσοτάκης στις Κυκλάδες μαζί του! Όπως καταλαβαίνετε τα στελέχη που επιθυμούν ανανέωση και συμμετοχικότητα στις Κυκλάδες είναι έξαλλοι με το Μητσοτάκη και έχουν κατακλύσει το τηλεφωνικό κέντρο της Ν.Δ. με παράπονα για το Φόρτωμα και τον Παρασκευόπουλο τους δύο νεολαίους που διατρανώνουν πως κατέχουν υψηλή επικαρπία στην μετά Μητσοτάκη εποχή στο κόμμα!
Με πρακτικές παλαιοκομματικές ο Μητσοτάκης και με παιδιά από το κομματικό σωλήνα της Ν.Δ. προσπαθεί να φέρει το νέο και την ελπίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου