Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Οι ακραίες απόψεις-η εικονογράφηση του κειμένου, είναι απλώς συμβολική για να υπερτονίσει πιθανότατα το κείμενο, αλλά και να ταυτισθεί με την ακολουθούμενη πολιτική -του Άδωνη Γεωργιάδη, θα έπρεπε εδώ και καιρό να απασχολήσουν την Νέα Δημοκρατία. Δεν την απασχόλησαν και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, άρχισε να μιλάει σε ένα πλατύ κοινό. Το κοινό αυτό, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του δεξιού ψηφοφόρου. Τόσο το περιβάλλον, που στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά αριστερό είναι, όσο και η πίκρα .....των νεοδημοκρατών, έκαναν σε μεγάλο μέρος αποδεκτά, αυτά που υπογράμμιζε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο αυτό, εμπεριέχει και κινδύνους ιδεολογικής παρακμής και εγκαθίδρυσης, μιας τάσης που ιδεολογικά και πολιτικά, δεν έχει καμμία σχέση με την μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ούτε με την ιδρυτική διακήρυξη, ούτε με την πολιτική ουσία της Νέας Δημοκρατίας.
Εμπεριέχει λοιπόν η δραστηριότητα του κ. Γεωργιάδη, κινδύνους αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του κόμματος, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία, σε ένα πολύ θετικό γι αυτήν περιβάλλον, επιχειρεί ο πρόεδρος του κόμματος, κατά πως λέει τουλαχιστον, να διευρύνει την βάση της.

Θεωρητικώς και με βάση αυτά που τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, θα έπρεπε να διευρυνθεί η βάση της προς την ...Χρυσή Αυγή. Αυτό κατά πως δείχνουν οι μετρήσεις, κάθε άλλο παρά συμβαίνει, αφού η Χρυσή Αυγή, εξακολουθεί και δείχνει μια επικίνδυνα αξιοθαύμαστη σταθερότητα, που μετατρέπεται συνεχώς σε αύξηση. Εάν μιλούσε θετικά, προς το κοινό αυτό και βλέπαμε τα πράγματα μόνον ψηφοθηρικά ο κ. Γεωργιάδης, θα λέγαμε απλοϊκότατα ...πάσο... Δεν μιλάει όμως ούτε σε αυτούς.


Μιλά στους πικραμένους νεοδημοκράτες, που έχουν γεμίσει μίσος εναντίον του Σύριζα. Δεν είναι όμως αυτό πολιτική. Πολιτική είναι αυτό που έκανε έστω και με καθυστέρηση, ο κος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση για το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο. Πολιτική επίσης είναι και η σχετική πρόταση για να μην κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων πολιτών. Αυτά είναι πολιτικά και είναι όπλα στην φαρέτρα κάθε νεοδημοκράτη, που θέλει να αντιπαραταχθεί με τον Σύριζα. Όπλα δεν είναι οι απειλές  για δικαστήρια, φυλακίσεις και κρεμάλες. Είναι μια ευκαιρία να δώσει ένα μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βγάζοντας από αντιπρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Εάν δεν το πράξει τώρα, θα έλθει καιρός, που θα οδηγήσει σε άλλες ατραπούς, η κόντρα του Άδωνι με την ιδεολογία της μεγάλης παράταξης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου