Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

ΔΙΚΑΙΩΣΗ της μεγάλης έρευνας του δημοσιογράφου Σπ.Τρίψα για το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ» για την δολοφονία του Καραμανλή!Η παραπομπή σε δικη ενός αμερικανού πράκτορα, δυο υπαλλήλων της ΕΥΠ κι ενός πολιτικού, αποτελούν μεγάλη δικαίωση της πολυετούς έρευνας του δημοσιογράφου Σπύρου Τρίψα, το μόνου που τόλμησε να αποκαλύψει δημόσια όλη την υποθεση που οι νταβατζήδες της διαπλοκής εκαναν ό,τι μπορούσαν για να συγκαλύψουν.
Οταν ο δημοσιογράφος (τότε) στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκάλυπτε το σχέδιο δολοφονίας, μόνο το olympia.gr τόλμησε να δημοσιεύσει τα αδιάψευστα ντοκουμέντα κόντρα στην λάσπη των παντοδύναμων (τότε) καναλαρχών που σφύριζαν αδιάφορα.

Αν ήταν σε άλλη χώρα που τιμάει την δημοσιογραφία, αντί να συμπράττει με την διαπλοκή, ο Σπύρος Τρίψας σήμερα θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια. Εδώ στην Ελλάδα η είδηση της απόπειρας δολοφονίας εν ενεργεία Πρωθυπουργού, απειλής δηλαδή στην ίδια την Εθνική ανεξαρτησία ήταν απλά μονόστηλο στα περισσότερα ΜΜΕ. Αλλά έτσι έμαθε να λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα, ατιμωρησία για την ελιτ και ο λογαριασμός στον λαο.
Σε αυτό το σημείο της Νέας Μάκρης έλαβε χώρα η συμπλοκή μεταξύ δολοφόνων και Ρώσων πρακτόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου