Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016

Διεκόπησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σμαραγδή στην Κρήτη...

ΦΩΤΟ...

Διεκόπησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, που πραγματοποιούνται στην Κρήτη.

Σύμφωνα με... πληροφορίες του cretapost, σταμάτησαν τα γυρίσματα που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Ενετικό Φρούριο του Κούλε.

Ενώ το συνεργείο βρισκόταν στον Ενετικό Φρούριο του Κούλε, υπάλληλοι της αρχαιολογίας πήγαν στο σημείο και έβαλαν «φρένο» στο προγραμματισμένο γύρισμα, επειδή όπως υποστήριξαν, δεν υπάρχει άδεια από το ΚΑΣ.


Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, αντέτεινε στους υπαλλήλους της αρχαιολογίας ότι όχι μόνο υπάρχει η απαραίτηση άδεια από το ΚΑΣ αλλά έχει πληρωθεί και το ανάλογο παράβολο. Μάλιστα τους προέτρεψε να επικοινωνήσουν με το ΚΑΣ για να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.



«Όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα, το δημιουργείς. Δυστυχώς σήμερα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς καν να υπάρχει», είπε Γιάννης Σμαραγδής στο cretapost.


Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σμαραγδής στο cretapost, μία υπάλληλος τον απείλησε ότι αν συνεχιστούν τα γυρίσματα θα «βάλει τουρίστες» μέσα στο πλάνο.
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου