Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016

Μεϊμαράκης: Όταν πρότεινα τον Μορώνη...



«Καρφιά» Μεϊμαράκη: "Όταν είχα προτείνει τον Μορώνη κάποιοι μέσα στη ΝΔ μιλούσαν για «παράγκα»"...


Επίθεση κατά όσων είχαν επικρίνει την πρότασή του για Ροδόλφο Μορώνη...
εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της 6ης Διάσκεψης Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Εδώ παρίσταμαι ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, σαφέστατα είμαι μέλος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της», ανέφερε ο Β. Μεϊμαράκης, συμπληρώνοντας:

«Και γι’ αυτό πήρα το λόγο, συντάσσομαι με τη ΝΔ, αν και δεν συμμετέχω στην εσωκομματική σύσκεψη για τα πρόσωπα και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τα θέματα. Και πολλοί προσπαθώντας να παρερμηνεύσουν τις απόψεις μου της προηγούμενης Διάσκεψης των Προέδρων που αναφέρθηκα σε πρόσωπα γιατί μίλησε και ο κ. Λύκουδης για τα φίλια πυρά που δέχθηκε, εγώ να δείτε τι φίλια πυρά έχω δεχθεί. Επειδή συμφώνησα με το όνομα του κ. Μορώνη, ως και «παράγκα» αναφέρθηκα μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Τότε, παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας: «Όχι, από συνάδελφους, από κονδυλοφόρους». Ο Β. Μεϊμαράκης συμφώνησε και ο Νίκος Βούτση έκανε λόγο για «δημοσιογράφους».

Προς Βούτση: «Πρέπει να σας απονείμουμε τα εύσημα»

Επιπλέον, ο Β. Μεϊμαράκης επεσήμανε: «Πρέπει να σας απονείμουμε τα εύσημα κ. Πρόεδρε μετά από τόσες προσπάθειες που κάνατε και από τον χειρισμό που κάνατε για να μπορέσουμε να πετύχουμε σήμερα ένα πολιτικό πλαίσιο συνεννόησης για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αποτελεί και συνταγματική μας υποχρέωση»...

topontiki.gr


Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου