Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017

AYTOΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Έδωσε το έναυσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, την επόμενη των εκλογών, αφού αυτοδυναμία, δεν θα έχει. Αυτό ήταν το σύνθημα. Το σύστημα έπεσε όλο επάνω, για να ανακατανείμει την τράπουλα και να δημιουργήσει ένα τρίτο κόμμα, το παλαιολιθικό και αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, της Φώφης και του Γιωργάκη. Κάθε εβδομάδα θα φεύγει ένας από το Ποτάμι και τα άλλα περίπτερα, για να ενισχύσει το έργο των διαπλεκόμενων.
Στην ουσία ο Κυριάκος, αυτοπαγιδεύθηκε...Με αυτό που προανήγγειλε, στην ουσία απελευθερώνει ....όλες εκείνες τις δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας, που είχαν νωρίς προβλέψει το ζοφερό του μέλλον.. Το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς, βρίσκεται στους αναποφάσιστους, που έτσι όπως προχωρούσαν τα πράγματα, μάλλον αποχή θα επέλεγαν στις εκλογές, όποτε κι αν γινόντουσαν.
Έτσι η δημιουργία νέου κεντροδεξιού πόλου, με Καραμανλικές αρχές, αποτελεί πλέον ιστορική αναγκαιότητα, μήπως και διασωθεί η ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και δεν συμπράξει με το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ της Φώφης και του Γιωργάκη.
Ακόμη περισσότερο ενισχύεται φυσικά ο απεγκλωβισμός των υγιών δυνάμεων της κεντροδεξιάς, από το παραμάγαζο Νεοδημοπασόκ, που θέλει να δημιουργήσει ο Κυριάκος και τα διαπλεκόμενα. Κανείς πλέον δεν θα τολμήσει να μιλήσει για προδοσία, αφού είναι η μοναδική λύση, το στήριγμα της επόμενης ημέρας του αφελούς Κυριάκου, να είναι μια κεντροδεξιά δύναμη, στηριζόμενη στις αρχές του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού  με πατριωτικό πρόσωπο, κοντά στην κοινωνία, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Ο Κ. Καραμανλής, είναι σίγουρο ότι δεν επιθυμει την δημιουργία, ενός άλλου κεντροδεξιού πόλου. Το έχουμε πει πολλές φορές, επέλεξε τον θεσμικό του ρόλο και είναι απόλυτα σεβαστό αυτό. Ωστόσο, οι πολίτες, οι ψηφοφόροι, δεν διαθέτουν ...άλλον θεσμικό ρόλο από εκείνον της ταύτισης τους με μια ιδεολογία και την ψήφο τους φυσικά.


Το κεντροδεξιό κόμμα πλέον, είναι ιστορική αναγκαιότητα, γιατί η σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου, με το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ του επικίνδυνου Γιωργάκη, θα διαλύσει την φιλελεύθερη παράταξη...

Πρόβλεψη:  To νέο κεντροδεξιό κόμμα με Καραμανλικό πυρήνα θα δημιουργηθεί.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου