Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΝΤΟΡΑ-ΠΟΤΑΜΙ

Ήταν μία συνάντηση χθες, σε γνωστό κατάστημα της Φιλοθέης, μεταξύ του Μητσοτάκη και του Μπακογιάννη. Δεν κρυβόντουσαν οι άνθρωποι. Συζητούσαν τόσο...όσο ο νεαρόκοσμος,  που καθόταν δίπλα τους ή...λίγο πιο εκεί, να ακούει και ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα.
Τα μεταφέρουμε όπως μας τα είπαν, αφού είμαστε σίγουροι, ότι...ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, εάν τον αναζητούσαμε σύμφωνα με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θα...
μας απαντούσε...

Μετά από αυτήν την μικρή...περίεργη εισήγηση, αυτά που μας μετέφεραν σας τα γράφουμε;

Για το πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή:

Μητσοτάκης: Εγώ του έγραψα την δήλωση του...(δισύλλαβο όνομα).. Πιστεύω ότι ο Καραμανλής θα την διάβασε και θα κατάλαβε...
Μπακογιάννης; Πάντως πρέπει να τον προσέχουμε και να τον ενημερώνουμε...
(σσ ποιου την δήλωση έγραψε ο Κυριάκος δεν γνωρίζουμε. Προφανώς ερμηνευτικά πάντα, έγραψε κάποια δήλωση, για κάποιο θέμα, την οποία δήθεν είπε κάποιος, για να την ακούσει να την ερμηνεύσει και να καταλάβει ο Καραμανλής. Επίσης δεν καταλάβαμε, εάν θα πρέπει να προσέξουν έτσι γενικώς τον Κ.Καραμανλή ή εάν πρέπει να τον προσέχουν... μην θυμώσει).

Για το Ποτάμι:

Με χαμόγελα συνόδευαν την συζήτησή τους για το Ποτάμι. Το γενικό συμπέρασμα από τα λεγόμενά τους, είναι ότι περιμένουν ...κι άλλον βουλευτή (σσ αυτό φυσικά δεν είναι είδηση), αλλά ο Κυριάκος για κάτι σε σχέση με το Ποτάμι "είναι προβληματισμένος".

Για την Ντόρα:

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, ήταν για την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Κυριάκος φαίνεται ότι ψάχνει να της δώσει ένα πόστο, όταν αναλάβει (;)την διακυβέρνηση γι' αυτό και ακούσθηκαν διάφορα ενδιαφέροντα:

Το πρώτο, έχει σχέση με το τι θα κάνει με την Ντόρα Μπακογιάννη, κάτι που θα αποφασίσει ο Κυριάκος "ως αρχηγός της οικογένειας", όπως τον αποκάλεσε ο Μπακογιάννης.

Στις σκέψεις του Κυριάκου, είναι να πάει η Ντόρα ...έξω.
Σε ποιο πόστο, δεν υπάρχουν και πολλά, λίγη φαντασία χρειάζεται.

Η δεύτερη σκέψη του Κυριάκου, που μάλλον δεν θα την ...ξεστομίσει ποτέ στην Ντόρα, είναι η ...δημαρχία Αθηνών.

Πάντως ο Μπακογιάννης, μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Του το δήλωσε ευθαρσώς, σύμφωνα με την νεανική συντροφιά, ο Κυριάκος. Στην περιφέρεια θα είμαι μαζί σου, του ειπε χαρακτηριστικά...Κι εκείνος φανταζόμαστε ησύχασε...όπως ησυχάζει ο οποιοσδήποτε πολίτης της χώρας αυτής, όταν τον... διαβεβαιώνει για κάτι ο Μητσοτάκης...

Α είπαν και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο....Ήταν η μόνη συζήτηση, που έγινε...χαμηλοφώνως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου