Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

Πίστη στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Γρηγοράκος, που επιστρέφει στο κόμμα


Επιστροφή στα... γνώριμα λημέρια για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο


Πριν λίγες μέρες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους αποχωρήσαντες από το κόμμα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια ...να ενισχύσει όσο μπορεί την επιρροή και την εκλογική του βάση.

Σε αυτό το πλαίσιο έστειλε πρόσκληση προς όλους τους πρώην βουλευτές αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρόσκληση την οποία ο Λεωνίδας Γρηγοράκος φαίνεται ότι αποδέχτηκε.

«Είμαι και παραμένω ΠΑΣΟΚ, ακόμα και μετά την απομάκρυνσή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών 90,1 ο ανεξάρτητος βουλευτής, υπογραμμίζοντας πως «έχω πάρει πρόσκληση από την κ. Γεννηματά και θα είμαι παρών» στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για το επόμενο Σάββατο σε πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ο κος Γρηγοράκος άφησε να εννοηθεί είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημείωσε ακόμη πως «ο δρόμος είναι ανοιχτός για κάτι διαφορετικό στο χώρο του κέντρου», ενώ είπε επίσης πως «πρέπει όλοι μαζί να μαζευτούν και να λυθούν οι παρεξηγήσεις από αυτούς που προχώρησαν σε μικρά κόμματα».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών ενώ εκτίμησε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου