Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Ρέμος: Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί ανελλιπώς Rising Star


Τώρα που έχει και κατεβασμένο το application της εκπομπής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περνάει τα βράδια της Κυριακής του ψηφίζοντας wannabe τραγουδιστές

Άλλη μία…
βαρυσήμαντη αποκάλυψη, απαραίτητη για την ευημερία και την ενημέρωση αυτού του τόπου μάθαμε το βράδυ της Κυριακής (15/1), όταν ο Αντώνης Ρέμος είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί το μουσικό show, Rising Star.

Ερωτώμενος από τον Γιώργο Λιάγκα εάν σκοπεύει να «κατέβει» στην πολιτική, ο τραγουδιστής που συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε πως ο Μητσοτάκης βλέπει ανελλιπώς το Rising Star.
Πρόσθεσε μάλιστα πως έχει κατεβάσει στο κινητό του και το σχετικό app, αν και παραδέχθηκε πως δεν έχει προλάβει να ψηφίσει συχνά, παρά μόνο 2-3 φορές.

Στο τέλος ανέφερε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να έχουν συναντήσεις με ανθρώπους εκτός πολιτικής.

Δεν ξέρουμε όμως, αν κάποιος δεν έχει κατεβάσει το app μπορεί και πάλι να συναντηθεί με τον Αντώνη Ρέμο;

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί ανελλειπώς το μουσικό σόου του Ant1 και μάλιστα έχει και το σχετικό application στο κινητό του ώστε να μπορεί να ψηφίζει, αν και όπως πρόσθεσε ο τραγουδιστής «δεν έχει προλάβει να το κάνει συχνά».

Κατά τα άλλα, ο Αντώνης Ρέμος τόνισε πως ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση και επανέλαβε την θέση του πως θα ήταν καλό οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου να συναντούν ανθρώπους από την κοινωνία που έχουν πολλά να τους πουν και οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τον κόσμο.

Όσον αφορά στο αν ο ίδιος δέχθηκε πρόταση ώστε να είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όποτε γίνουν εκλογές, ο Αντώνης Ρέμος το διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας: «Εγώ ψηφίζω μόνο Rising Star»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου