Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Για υποχωρητικότητα κατηγορεί την κυβέρνηση ο Κ. Χατζηδάκης




Παρά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, «εμείς θα ψηφίσουμε όσα ζητάει ο Σόιμπλε και άλλα τόσα«, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ, διαπιστώνει ...πως η κυβέρνηση έκανε μεγάλες υποχωρήσεις για να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα την κατηγορεί πως «σιχαίνεται τις μεταρρυθμίσεις«.

Δεν έχει σημασία η παραδοχή πολλών Ευρωπαίων αξιωματούχων, με πιο πρόσφατη αυτή του Γενς Σπαν, υφυπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, ότι «πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση έκανε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί», για τη ΝΔ το μόνιμο αφήγημα είναι ότι μόνο εκείνοι μπορούν, αφού πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε πως «ζητάμε πολιτική αλλαγή, αν και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να την επιβάλουμε» ωστόσο θεωρεί ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο των πολιτικών εξελίξεων. Και προσθέτει ότι «δεσμευόμαστε σε ένα οικονομικό πρόγραμμα, που στηρίζεται στο τρίπτυχο μείωση φόρων, μείωση δαπανών και προσέλκυση επενδύσεων». Παράλληλα δηλώνει πως η Νέα Δημοκρατία έχει διδαχθεί από τα λάθη της και τα λάθη των άλλων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου