Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το άρθρο αυτό που ΔΙΑΣΥΡΕΙ τον Μητσοτάκη δεν γράφτηκε από την Αυγή
«Αξίζει να διερωτηθεί κανείς: Τι είναι η Ν.Δ. σήμερα; Μεταξύ των ταξιτζήδων και της εταιρίας Uber, που θέλει να απελευθερώσει και άλλο την αγορά ταξί, είναι (σύμφωνα με δήλωση κορυφαίου στελέχους της) με τη δεύτερη. Μεταξύ συνταξιούχων και δανειστών, όταν ερωτάται... για το βοήθημα, είναι με τους δανειστές (εναντίον των οποίων τώρα διαμαρτύρεται) και δηλώνει «παρών» στη Βουλή.

Μεταξύ καναλαρχών, που πλήρωσαν 300.000.000 ευρώ, και δημόσιου συμφέροντος, που επιτάσσει το τέλος της αναρχίας στα ΜΜΕ, δείχνει να είναι με τους πρώτους. Εως και παρέμβαση έκανε στο ΕΣΡ, για να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός. Υπάρχει άραγε, η ψευδαίσθηση ότι δεν τα βλέπει αυτά η κοινωνία και ότι τα σκεπάζουν οι δημοσκοπήσεις; Φευ!

Υ.Γ.: Τουλάχιστον με τη συμφωνία CETA προστατεύτηκε η ΠΟΠ «ελιές Kαλαμών».

Όχι αγαπητέ αναγνώστη. Το παραπάνω απόσπασμα δεν προέρχεται από την αρθρογραφία της Αυγής. Το υπογράφει στην εφημερίδα "Δημοκρατία" ο δεξιός δημοσιογράφος, Μανώλης Κοττάκης. Ο Μανώλης Κοττάκης στο άρθρο του ΔΙΑΣΥΡΕΙ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακόμη και στον χώρο της Δεξιάς έχουν πάρει χαμπάρι τον πρόεδρο της ΝΔ και τις σχέσεις τους με τη διαπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου