Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία...




...εξαιτίας των διαρροών στο Survivor

Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, αφού η Νέα Δημοκρατία ζητάει την παραίτηση της κυβέρνησης, εξαιτίας των...
διαρροών από το Survivor.

Τα Wikileaks διέρρευσαν χτες πως οι Μαχητές θα νικήσουν τους Διάσημους -όπως και συνέβη-, ενώ ανακοίνωσαν πως στο σημερινό παιχνίδι θα νικήσουν οι Διάσημοι, θα πάρουν την ασυλία, και υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι ο Πάνος, η Ελισάβετ και ο Ορέστης Τσε Τουνγκ.

Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, για τα Survivorleaks που θεωρούνται το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως, επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, δεν διέρρευσαν ποτέ τα αποτελέσματα των ριάλιτι και κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα και ρεζίλεμα της χώρας διεθνώς.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί την κυβέρνηση πως οι διαρροές του Survivor επηρεάζουν τα στοιχήματα, οπότε δεν θα απελευθερώσουμε το μέλλον.
Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως στο πρώτο Survivor -που έγινε επί κυβέρνησης Σημίτη- δεν μπορούσε να μάθει τι συμβαίνει στο παιχνίδι, αν και ο κουνιάδος της, ένας πρασινοφρουρός καμεραμανατζής, ήταν στην αποστολή και τραβούσε τα πλάνα με τους παίκτες να κωλoβαράνε.

Η κυβέρνηση κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για προβοκάτσια και στοχοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις διαρροές, αφού είναι φίλος του Πάνου ο οποίος είναι φίλος του Κινέζου Τσε Τουνγκ, ο οποίος ξέρει να στέλνει κρυφά μηνύματα με κάτι κόλπα ζόρικα που ξέρουν οι Κινέζοι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει πως οι διαρροές από το Survivor είναι έργο των αναρχοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να απομακρύνουν τους Έλληνες από το ποιοτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και να τους στέλνουν στα μουσεία να βλέπουν τι έκαναν διάφοροι κομμουνιστοσυμμορίτες, όπως ο Νίκος Μπελογιάννης.

Σαν να μην έφταναν αυτά, το ΔΝΤ ανακοίνωσε πως, αν δεν σταματήσουν αμέσως οι διαρροές από το Survivor, δεν θα κλείσει η αξιολόγηση και δεν θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου