Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017

ΚΥΡΙΑΚΟ.....ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ....ΕΡΜΕ!!! ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΛΕΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. ΑΔΩΝΙ, ΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ




Έρμε... Πόσο λίγο γνωρίζεις το παιγνίδι των εσωκομματικών αντιθέσεων. Πόσο λίγος παρουσιάζεσαι, σαν τον σωτήρα που θα μας σώσει από την λαίλαπα του Σύριζα. Δεν μπορείς Κυριάκο. Και τώρα που εκλογές δεν θα έχουμε, πάει και η παραπολιτική σου....
με την καραμέλα των εκλογών, αφού αντιπολιτευτική τακτική δεν διαθέτεις. Γυμνός εντελώς, θα δέχεσαι καθημερινά σχεδόν πυρά και δεν θα γνωρίζεις από που σου έρχεται.

Αυτό θα είναι αποτέλεσμα της τάσης σου, για προσωποπαγείς επιλογές, χωρίς σκέψη, χωρίς κανένα ιδεολογικό μανδύα, που να ταυτίζεται με την ιδεολογία της παράταξης. Κι αυτοί οι λίγοι γκάγκα, που στέκονται κοντά σου και τρέφονται από το μίσος τους στον Σύριζα, θα κατανοήσουν ότι εσύ τρέφεις τον Σύριζα και την παρεούλα του Τσίπρα, με τις συνεχείς ανοησίες σου.

Τσάμπα μάγκας. Άδικο έχει ο Βαγγέλας; Δεν τσίριζες μαζί με το τσιράκι σου τον Άδωνι, να ψηφισθούν τα μέτρα; Ο Άδωνις, που μιλάει πολύ κι όποιος μιλάει πολύ λέει μπαρούφες, όπως είπε και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Εσύ θα ζητούσες και θα πετύχαινες καλύτερους όρους; Ποιος σε πιστεύει; Άρχισαν οι χοροί Κυριάκο και που είσαι ακόμα... Δίχασες την Νέα Δημοκρατία. Και η ιστορία διδάσκει, ότι όσοι την δίχασαν πήγαν σπίτι τους... Θα' χεις λίγο ακόμα δρόμο...Δεν γίνονται αμέσως αυτά... Όχι, ότι θα διορθωθείς... Μητσοτάκης είσαι... Ήδη έβαλες τα τσιράκια τα καημένα, που αύριο, ούτε λέξη πια γι' αυτά, να λένε μακακίες, περί μαχαιρωμάτων πισώπλατα και δεκανικιών του Σύριζα. Εσύ Κυριάκο, είσαι το δεκανίκι του Σύριζα με την έλλειψη προγράμματος, ιδεών, με την απομάκρυνσή σου από τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό. Κι έτσι για να ευλογήσουμε τα γένια μας. 

Χθες ήλθαν οι τσάμπα μάγκες, πριν τρεις ημέρες....γράφαμε:


Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017
ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



Εμείς φωνάζαμε...κι άλλοι φώναζαν, αυτός το βιολί του. Η σημερινή Νέα Δημοκρατία, δεν έχει καμμία σχέση με τις αρχές, την ιδεολογία και τον ρόλο που μέχρι τώρα είχε στα πολιτικά δρώμενα. Η Νέα Δημοκρατία, δεν είχε ποτέ παρεούλες...Κι όταν ακόμα, κατ' εξαίρεση, σε περιόδους ομφαλοσκόπησης, είχε παρεούλες ..είχε και ...τάσεις. Ένα πολυσυλλεκτικό μεγάλο κόμμα, τείνει να γίνει μια προσωποπαγής μικρή παρεούλα γραφικών τύπων, που καμμία σχέση μάλιστα δεν τους συνδέει, ιδεολογική κυρίως, παρά μόνον η δίψα για την εξουσία.

Ο Μητσοτάκης, φαίνεται ότι αγάπα τα διαπλεκόμενα. Δεν του έχει γίνει μάθημα, το τι συνέβη κατά το παρελθόν, όταν κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούν αντάμα, με τα διαπλεκόμενα να συμπορευθούν. Εκτίθεται συνεχώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει γίνει διάτρητος ακόμα και οικογενειακώς, θεωρεί ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο και νομίζει πως επειδή ο Σύριζα, έχει ξεφωνηθεί θα αποτελέσει αυτός την λύση.
Αμ δε...Περιμένετε και βαστήξτε το δημοσίευμα... Είναι κι απληροφόρητος ο αδαής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου