Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης:

(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Όταν ο Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός και μιλούσε για μέτρο και σύνεση στις δηλώσεις, ήξερε τί έλεγε.
Την περασμένη εβδομάδα το κόμμα χωρίστηκε στα δύο, όσον αφορά ...το αν πρέπει να ψηφίσει τα ''καλά μέτρα'' των απατεώνων της συγκυβέρνησης ή όχι.
Οι μεν μιλούσαν για ένα ξερό όχι και οι δε έλεγαν, να τα ψηφίσουμε για να μην εκτεθούμε, προσπαθώντας όμως να κρύψουν την επιθυμία τους για συναίνεση στους τραγικούς.
Τι λογική βεβαίως δεν την είδε κανείς, που δεν είναι άλλη απ΄το ότι γινόταν μία συζήτηση κενή περιεχομένου, αφού υπήρχε μία διάσταση απόψεων για το αν πρέπει η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει μέτρα τα οποία δεν τα γνωρίζει.
Και μάλιστα οι ανεγκέφαλοι καλούσαν και τον Καραμανλή να πάρει θέση σ΄αυτό το θέατρο του παραλόγου.


Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν.
Και το λάθος της προηγούμενης εβδομάδας, θα πληρωθεί προσεχώς.
Γιατί οι τραγικοί κατέθεσαν στη Βουλή πρόταση σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου.
Και εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, διότι είναι σίγουρο πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να καλυφθούν πίσω από τη μή στήριξη στους επικίνδυνος ώστε να μη διαταραχθεί η καλή σχέση και η συνεργασία μας με τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και θα έχουμε γέλιο στα πορίσματα,.
Αλλά και οι άλλοι, που έκρυβαν την επιθυμία τους να στηρίξουν τη συγκυβέρνηση της αυταπάτης, θα βρουν το κατάλληλο πάτημα για να πιέσουν προς τα δικά τους θέλω.

Όπως βλέπεις Κυριάκο, η προεδρική καρέκλα της μεγαλύτερης και ιστορικότερης πολιτικής παράταξης, θέλει καπεταναίους και όχι ναυτάκια, τα οποία σημειωτέον δεν ξέρουν και κολύμπι.
Γιατί η προεδρία δεν είναι χορηγία siemens για να αρπάξεις.
Θέλει μυαλό και ικανότητες.
Ο αρχηγός δεν είναι μια θέση που θα μεσολαβήσει ο πατέρας σου για να την πάρει.
Γιατί ο αρχηγός γεννιέσαι και δεν γίνεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου