Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Eξαλλοι οι Βρετανοί με την Daily Mail -Η φωτογραφία με τα πόδια Μέι-Στέρτζον που άναψε φωτιές [εικόνες]





Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της Daily Mail που κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Never mind Brexit, who won Legs-it!», όπου απεικονίζει την Τερέζα Μέι και την Νίκoλα Στέρτζον με σταυροπόδι.



Με το Brexit προ των πυλών και την απαίτηση της Σκωτίας για δημοψήφισμα να καταρρακώνεται από την Βρετανίδα Πρωθυπουργό για μία ακόμα φορά, οι Βρετανοί έχουν να αντιμετωπίσουν και το σημερινό πρωτοσέλιδο της Daily Mail, της δεύτερης εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα, η οποία αποδυναμώνει τη χθεσινή συνάντηση των δύο ηγετών για να επικεντρωθεί στις γάμπες τους.

Το πρωτοσέλιδο έχει γίνει αποδέκτης τεράστια κριτικής στη χώρα με αρκετούς να μιλούν για ακραίο σεξισμό και οπισθοδρόμηση.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις στα social media από χρήστες, που κατακεραυνώνουν την εφημερίδα, παρά το γεγονός, ότι δε θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη καθώς είναι γνωστή η αισθητική και η τακτική της με τίτλους, που παραπληροφορούν και υπερβάλουν.

Μεταξύ των εξαγριωμένων και ο ηγέτης του εργατικού κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος έγραψε «Έχουμε 2017. Αυτός ο σεξισμός ανήκει στο παρελθόν. Ντροπή στη Daily Mail».



Στο ίδιο πνεύμα και το tweet του πρώην αρχηγού του Εργατικού Κόμματος και της αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010 έως το 2015, Εντ Μίλιμπαντ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου