Πέμπτη, Απριλίου 13, 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!



8 φορές υπερκάλυψε η Ελλάδα τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος!
ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τα οικονομικά μεγέθη που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιστημονικής φαντασίας αν τα έλεγε κάποιος πριν δυο χρόνια, αποκαλύπτουν πλέον την μεγάλη ληστεία της πατρίδας από τα δόλια συμφέροντα που σήμερα παίζουν τα ρέστα τους για να γκρεμίσουν την κυβέρνηση, όπως γκρέμισαν και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Όχι, δεν βρήκαμε πετρέλαιο ούτε κάποιο κοίτασμα χρυσού για να επιτευχθεί αυτό το απίστευτο μέγεθος. Ούτε φυσικά αυξήθηκαν οι φόροι κατά 800%. Απλώς σταμάτησε η αιμοραγία προς τους απατεώνες της διαπλοκής, και εκεί φάνηκε περίτρανα ποιος κατέστρεψε, ποιος λήστεψε την Ελλάδα, ποιος κράτα την Ελλάδα δέσμια, ποιος προτιμά να γκρεμιστεί το έθνος από το να πάει φυλακή για τα εγκλήματα του.
Μία βρωμερή και τρισάθλια ολιγαρχία, το καρκίνωμα της πατρίδας, Που οδήγησε το έθνος σε μία ιδιότυπη γενοκτονία προκειμένου να γεμίσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς στις Ελβετίες.
Χαλιναγωγήθηκε για ενάμιση χρόνο και ιδού τα αποτελέσματα!
Είναι εγκληματίες, προδότες και τους αξίζει παραδειγματική τιμωρία χωρίς έλεος, χωρίς συνδιαλλαγή, χωρίς συγχώρεση.Posted by olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου