Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

Ο Γιάννης Πρετεντέρης αυτοπροτείνεται για σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη




Δεν εξηγείται διαφορετικά ή ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει αναλάβει σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ή αυτοπροτείνεται… δίνοντας δείγματα γραφής με το χθεσινό του άρθρο στο «ΒΗΜΑ»!


Μπορεί το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει με το μετέωρο πλέον αίτημα για εκλογές… μπορεί να μην έχει καταλήξει ακόμη αν θα το αντικαταστήσει… Ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ όμως δίνει ιδέες… Συγκεκριμενα το εξελίσσει ή πιο σωστά το υποβάλλει στο απαραίτητο λίφτινγκ, για να το μετονομάσει με τη βοήθεια των «Μένουμε Ευρώπη» σε «Φύγετε» αντί του «Εκλογές»!

Ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι στην ουσία δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του αιτήματος της ΝΔ για εκλογές… Αλλά ακόμη κι αν χρειάζεται να αντικατασταθεί με κάτι, αυτό είναι το «Φύγετε» που τα περιλαμβάνει όλα. Άλλωστε – όπως εύστοχα επισημαίνει ο Γιάννης Πρετεντέρης, τρόπος να φύγουν με ταξί δεν υπάρχει, άρα μένει μόνο με εκλογές!

Ως εκ τούτου το αίτημα – κατά τον δημοσιογράφο, εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, ακόμη κι αν δεν αρέσει σε κάποιους «φίλους» του ΣΥΡΙΖΑ εντός της ΝΔ, όπως κομψά τους αποκαλεί ο αρθρογράφος!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου