Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

Μήνυμα - φωτιά του Αλέξη Τσίπρα για τις δημοσκοπήσεις

 



Συγχαρητήρια στον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, για το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει ο πρωθυπουργός, τον οποίο και χαρακτηρίζει φίλο. Με ανάρτηση στο twitter, ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει εξαιρετικό το αποτέλεσμα και υπογραμμίζει πως η Αριστερά μπορεί να εμπνεύσει, ενώ σημειώνει πως στις εκλογές δεν αποφασίζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά οι ψηφοφόροι και ειδικά οι νέοι.


Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου @jeremycorbyn. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς. #GE2017 (1/3)

? Alexis Tsipras (@atsipras) June 9, 2017

Ο πρωθυπουργός, με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις, γράφει πως ούτε οι εκφραστές του Νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς. Σε άλλη ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφήνει αιχμές για τις δημοσκοπήσεις γράφοντας, ότι «πριν δυο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς».

Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. (2/3)

? Alexis Tsipras (@atsipras) June 9, 2017

Ούτε οι εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς. (3/3)

? Alexis Tsipras (@atsipras) June 9, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου