Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Βούτσης: Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν ανατροπή Σαμαρά το 2015



«Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι η τρόικα θα ζητήσει νέα μέτρα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η ...κυβέρνηση να κληθεί να ψηφίσει νέα μέτρα το φθινόπωρο.

Ο Νίκος Βούτσης αποκαλύπτει πως πριν από τις εκλογές του 2015, υπήρχαν φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν επιθυμούσαν να ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά.

Υποστηρίζει πως η συζήτηση για τα 16 δισεκατομμύρια ευρώ του Νομισματοκοπείου έγινε μεν αλλά σε καμία περίπτωση για να τα «αρπάξει ο Τσίπρας», σε αντίθεση με τα όσα διηγείται ο Γιάνης Βαρουφάκης.



Για τις δράσεις του Ρουβίκωνα, ο κ. Βούτσης τονίζει πως όταν δεν υπάρχει βία, «πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη ανεκτικότητα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στείλει στον κ. Βούτση επιστολή με την οποία του ζητά εξηγήσεις γιατί διέταξε να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που πιάστηκαν μετά την έφοδο της οργάνωσης στο προαύλιο της Βουλής.

Αποστασιοποιείται από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο Παύλος Πολάκης για δικαστές και δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας τες «ακραίες».

Εμφανίζεται βέβαιος πως η «ελληνική περιπέτεια» θα κλείσει με αναπτυξιακό πρόσημο και πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου