Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Χρονομηχανή ανακάλυψε το ΠΟΤΑΜΙ Εκαναν ερώτηση στο ΥΠΕΘΑ για κατι που εχει ΗΔΗ γινει!




ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!



Βουλευτης απο το ΠΟΤΑΜΙ ρώτησε τον Υπουργό γιατι δεν προχωρά η αξιοποίηση των ακινήτων έξι(6) μηνες μετα από την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυναμεων….

Εκτος αν εχουν ανακαλύψει μηχανή του χρόνου, μάλλον δεν εχουν με τι να ασχοληθούν, για να δικαιολογήσουν τον λόγο ύπαρξης αυτού το διαλυμένου κόμματος και κανουν ερώτηση οταν

Ο βουελυτής στην ερώτησή του αναφέρει ότι “δεδομένου ότι από την ίδρυση της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική ενέργεια, προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ε.Δ. προς όφελος του στρατεύματος και των στελεχών του”.

Κατ´αρχας ας ξεκινήσουμε απο το δεύτερο. Η Ίδρυση της υπηρεσίας ειναι καθαρά ιδέα του Πανου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελληνων, δημιουργήθηκε εκ του μηδένος και μάλιστα με απαράβατο κανόνα, αντίθετα απο τους Σαμαροβενιζέλους, να μη ξεπουληθεί τίποτα, αλλα να ενοικιάζεται με την κυριότητα να παραμένει στις ΕΔ, αρα το να μιλαει για αξιοποίηση ειναι αστείο.

Δεύτερον, το «δεν εχει σημειωθεί κάποια ενέργεια», αν κοιτάξει το διαδίκτυο στον νέο ιστότοπο της υπηρεσίας, επισης δημιουργημενης εκ του μηδενώς, παρα το σύντομο χρονικό διάστημα που ειναι επίσημως ενεργή η Υπηρεσια, εχουν κλεισει ήδη δυο συμφωνίες και περιμένουμε ακομη οκτω!

Ας μας πει το ΠΟΤΑΜΙ ποια υπηρεσία του δημοσίου, εχει τοσο γρήγορα αποτελέσματα, για να το μάθουμε κι εμεις. Κι αυτο δεν ειναι τη τυχαίο, αλλα αποτέλεσμα της διοίκησης της εταιρίας απο έμπειρο άνθρωπο της ιδιωτικής οικονομίας, που ξερει την Αγορα κι οχι απο ανθρώπους του κομματικού σωλήνα και τζάκια, οπως αυτοί που επιλέγει ο Μυταοτακης για συνεργάτες του.

Το ΠΟΤΑΜΙ εμενα μια ερώτηση για να μάθει τι θα γινει στο μέλλον, οταν αυτο εχει ήδη συμβεί! Μας ξεπέρασε σε (επιςτημονικη) φαντασία….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου