Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Παράνοια για τον Ντάνο: Ως... εθνικός ήρωας φτάνει στη Σκιάθο ο Αγγελόπουλος!




Χαμός στην Σκιάθο! Ο Ντάνος κάνει «comeback» και η Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό – Όλο το νησί στο πόδι
Ετοιμάζονται να τον υποδεχτούν ως... φαινόμενο. Ποζάρει στο ξενοδοχείο λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σκιάθο

Μετά την αφίσα με τον Παπαδιαμάντη, τώρα έρχεται και μπλουζάκι για τον νικητή του «Survivor», που αναμένεται στο νησί του σαν...
Ολυμπιονίκης!

Συνεχίζεται, με αμείωτη ένταση, η... παράνοια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σκιάθο, όπου αναμένεται σήμερα το βράδυ ο νικητής του Survivor.

Και αν νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, που τα τελευταία 24ωρα ζει και αναπνέει για τον Ντάνο, όχι, δεν τα είδαμε!

Μετά την περίφημη αφίσα από την «Επιτροπή Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Σκιάθου», όπου η... φάτσα του Ντάνου δεσπόζει κάτω από το σκίτσο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, έρχεται τώρα και νέο χτύπημα. Έτοιμα είναι λοιπόν τα μπλουζάκια με το logo «Survivor Keep Calm And Meet Danos in Skiathos», τα οποία πωλούνται ήδη σε μαγαζιά του νησιού, λίγες ώρες πριν από την έλευση του Αγγελόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Μια έλευση, που φαντάζει περισσότερο ως υποδοχή εθνικού ήρωα στον νικητή ενός reality από μια κοινωνία που έχει βυθιστεί βαθιά στον εθισμό του Survivor.

Την ώρα που διαλύονται τα πάντα, ο Ντάνος απολαμβάνει, ως άλλος «μονομάχος», τον προσωπικό του θρίαμβο, εξασφαλίζοντας συμβόλαια χιλιάδων ευρώ και εισπράττοντας στον μέγιστο βαθμό την παράνοια που έχει καταλάβει τους θαυμαστές του. Αυτούς, δηλαδή, που ούρλιαζαν έξω από τον ΣΚΑΙ την ημέρα που παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως νικητής, αυτούς που θα συγκεντρωθούν σε λίγη ώρα για να τον υποδεχτούν ως φαινόμενο.

Φαινόμενο αυτός, σημεία των καιρών οι εκστασιασμένοι οπαδοί του....


Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποζάρει στο ξενοδοχείο λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σκιάθο




Πίσω στη Σκιάθο θα βρίσκεται σε λίγες ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο μεγάλος νικητής του Survivor, ετοιμάζεται για την επιστροφή στον τόπο του με τους κατοίκους να έχουν προετοιμάσει τα πάντα για το πανηγυρικό comeback του.

Μέσα μάλιστα από τα social media, κυκλοφορούν και αρκετές φωτογραφίες του Ντάνου από τη διαμονή του στην Αθήνα. Κάνοντας ελάχιστες εξόδους και μένοντας για αρκετές ώρες στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει αρκετή ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από τον λογαριασμό Giorgos Aggelopoulos fans:






Χαμός στην Σκιάθο! Ο Ντάνος κάνει «comeback» και η Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό – Όλο το νησί στο πόδι


Ένα ολόκληρο νησί στο πόδι! Έτσι είναι τις τελευταίες ημέρες η Σκιάθος που για πολλούς έχει γίνει το νησί – συνώνυμο του νικητή του survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου.


Παρά το ότι το Survivor έχει ρίξει αυλαία εδώ και αρκετές μέρες, ο Ντάνος ακόμα δεν έχει πάει στο νησί του, όμως τώρα, η ώρα αυτή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Σκιαθιτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι κάνει comeback… μετά βαίων και κλαδων!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star.gr, η πολυαναμενόμενη άφιξή του είναι μόλις λίγες ώρες μακριά, μιας και θα πατήσει το πόδι του στο «σπίτι» του το βράδυ της Παρασκευής 14/7.

Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, το καταπράσινο νησί των Σποράδων έχει ήδη βουλιάξει από κόσμο.

Τόσο που ακόμα και ο Ντάνος δεν μπόρεσε να βρει εισιτήριο για να γυρίσει στο μέρος που μεγάλωσε και ζει.

Ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και έτσι θα καταφθάσει στην Σκιάθο με ιδιωτικό σκάφος που θα αναχωρήσει από τα Βασιλικά Ευβοίας.

Το εν λόγω σκάφος θα δέσει στο σημείο όπου δένουν τα δελφίνια, τα οποία ειδικά τις τελευταίες ημέρες είναι γεμάτα με ανθρώπους που θέλουν να δουν – κι αν είναι τυχεροί να γνωρίσουν – από κοντά τον νικητή του survivor.



Ολόκληρες οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού είναι σε επιφυλακή, ενώ οι ντόπιοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λένε ότι δεν αρκεί το προσωπικό που υπάρχει για να επιβάλλει την τάξη – κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί! Έχει μάλιστα επιστρατευτεί και ιδιωτική ασφάλεια για να συνδράμει σε αυτό που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο γεγονός που έχει γίνει ποτέ στο μέρος.

Τις τελευταίες ώρες, και συγκεκριμένα από το πρωί της Πέμπτης 13/7, το νησί έχει γεμίσει με τις αφίσες που ανακοινώνουν το event της υποδοχής του στο Μπούρτζι, στο λιμάνι της Σκιάθου, μέσα στο ανοιχτό θέατρο που υπάρχει. Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιοι που μοίραζαν φειγ βολάν για τη μεγάλη βραδιά της Παρασκευής!

Πισω από την εν λόγω διοργάνωση «κρύβονται» τοπικοί σύλλογοι, ενώ ο Δήμος έχει μικρό μερίδιο, γιατί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο δήμαρχος δεν θεωρεί τόσο σπουδαίο το εν λόγω γεγονός και θεωρεί ότι το νησί έχει γεμίσει γιατί είναι πόλος έλξης τουριστών ούτως ή άλλως.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η παραμονή του δε θα διαρκέσει για παραπάνω από 2 με 3 ημέρες, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι τέτοιες που θα τον αναγκάσουν να αποχωριστεί ξανά το πατρικό του, ωστόσο όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο όταν έλειψε για να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Μένει να δούμε αν θα φιλήσει το χώμα μόλις πατήσει το πόδι του, όπως έχει προαναγγείλει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου