Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


-ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ.
-ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
-Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΡΧΗΓΙΚΟ. ΜΟΝΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.



Όταν πριν από ενάμιση χρόνο, είχαμε εσωκομματικές εκλογές, έγιναν.... τα γνωστά εκτρώματα, μαγειρέματα και οι αδιευκρίνιστες ψήφοι. Το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν εκείνοι, που έπρεπε- δεν είναι απαραίτητο να αδιαφόρησαν, μπορεί να μην είχαν την δύναμη- να διακόψουν διαδικασίες και τελικά γελοιοποιήθηκε η όλη διαδικασία, δεν σημαίνει, ότι γι' αυτό...θα πρέπει να τιμωρηθεί η παράταξη.

'Οχι δεν είναι καλό να φθάσει το κόμμα, μεχρι τέλους έτσι, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης πορεύεται σε λάθος δρόμο. Τα λάθη του συνεχή και η αθλιότητα, ολοφάνερη.

Γι' αυτό και δεν ανεχόμαστε, τα κομματόσκυλα, έχουμε τις σταθερές απόψεις μας και δίνουμε μάχη και με την ευκαιρία, δίνεται μια εξαιρετική μάχη με ήθος και επιχειρήματα.

Ωστόσο... ένα συνέδριο, για να αποσαφηνισθούν ορισμένα πράγματα θα ήταν απαραίτητο.
Φαντάζεσθε ότι δεν γνωρίζουμε πως σαν τα στρατιωτάκια, τα πιόνια-βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα συμπράξουν με τον Κυριάκο;
Αυτό ακριβώς πρέπει να επιδιώξουμε...γι' αυτό θα ήταν καλό ένα συνέδριο, μια τελευταία ευκαιρία, για ομφαλοσκόπηση, για να ξεσκέπαζε καταστάσεις και στόχους, για να υπογράμμιζε πόσο μακρυά είναι το σημερινό συνονθύλευμα από την Νέα Δημοκρατία.

Επιμένουμε πως κάνετε λάθος, στο μείζον θέμα της ΕΛΣΤΑΤ.
Ουδείς ενδιαφέρεται ή μάλλον λίγοι. Δεν πρόκειται γι' αυτό, να δεσμευθεί ο Κυριάκος, ούτε θα αποσαφηνίσει κάτι, που όμως θα αναγκαζόταν να πράξει, σε περίπτωση συνεδρίου, και εάν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. Που είναι ολοφάνερο φυσικά.

Υπό την έννοια αυτή, αγαπητοί συναγωνιστές του Πυρήνα, σε λάθος δρόμο πορευόμαστε.
Ο Μητσοτάκης θα εξέλθει νικητής των εκλογών.
Για τον απλούστατο λόγο, ότι έχει μαντρώσει τους νεοδημοκράτες και έχει καταστήσει ιδεολογία του κόμματος, το μίσος εναντίον του Σύριζα.
Εγκλωβισμένοι από το συναίσθημα της αλλαγής και πτώσης των Συριζανέλ, οι νεοδημοκράτες,θα τον ψηφίσουν. Κι εκεί θα αρχίσει ο όλεθρος...

Να το ευχόμαστε, αυτό; Όχι, γιατί εκτός από την Νέα Δημοκρατία υπάρχει και ο τόπος, η πατρίδα, που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ιδεολογίας μας.
Ο Μητσοτάκης δεν θα κλείσει χρόνο στην εξουσία και η δήθεν αυτή δεξιά παρένθεση, θα κάνει κακό στον τόπο, στην οικονομία, στην παράταξη.
Ας είχαμε τα μυαλά μας, θα μας πείτε... Έχετε δίκιο. Αλλά δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατια είναι ένα αρχηγικό κόμμα.

Υπό την έννοια αυτή, η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι απαραίτητο στοιχείο, της σύνθεσης των απόψεων και προβληματισμών, που κυριαρχούν αλλά...δεν έχουν φωνή.
Όσο κι αν φωνάξετε εσείς και ορισμένοι άλλοι, ακόμα και το ταπεινό μας ιστολόγιο, τα πράγματα δεν αλλάζουν, ούτε οι νεοδημοκράτες ξυπνούν.

Γι' αυτό και τονίζουμε συνεχώς, ότι είναι λάθος η στάση του πρώην πρωθυπουργού.
Προδότες είναι όλοι εκείνοι, που βιάζουν την ιδεολογία μιας παράταξης, για να κυβερνήσουν, που παραπαίουν σε ανόητα φλερτ με διαπλεκόμενα συμφέροντα, που απαξιώνουν ένα έργο κυβερνήσεων, που έφτυσαν αίμα, για να σταθεί στα πόδια του ο τόπος.
Δεν θα είναι προδότης, εκείνος που θα επιδιώξει να επιστρέψουν τα πράγματα. ιδεολογικά, ηθικά αξιοκρατικά, στην προτέραν κατάσταση...

Όσο για το εάν ο Κυριάκος, γυρίζει πίσω και δεν βλέπει κανέναν, θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε... Είναι πάρα πολλοί, που δεν θα ήθελαν τον Κυριάκο στην ηγεσία του κόμματος. Είναι λίγοι, αυτοί που αντιδρούν στις κατά καιρούς ανοησίες του. Κι είναι ακόμη λιγότεροι, εγκλωβισμένοι στον όλεθρο του μίσους για τον Σύριζα, που δεν θα τον ψηφίσουν...
Μόνον εάν ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, πιστέψει ότι πράγματι μπορεί να παρέμβει, πιθανότατα να πετύχουμε την αποκατάσταση της δυναμικής μιας ιστορικής παράταξης.

Εκτός κι αν πιστεύει, ότι θα πρέπει να φθάσουν, με τα μυαλά που έχουν, μεχρι το τέλος για να κάνουν ταμείο...
Εμείς μπορούμε να το πιστεύουμε.
Ένας ηγέτης όμως;



ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ EXOFITSIO ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Εδώ αγαπητό exofitsio θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε.
Και να διαφωνήσουμε κάθετα.
Όχι βεβαίως ως προς τις παρατηρήσεις σας, οι οποίες είναι ορθότατες και θα αμφισβητηθούν μόνο από λοβοτομημένους.
Θα διαφωνήσουμε όμως ως προς την αναγκαιότητα της διεξαγωγής ενός εκτάκτου συνεδρίου.
Όχι αγαπητοί μας φίλοι.
Πριν από ενάμισι χρόνο είχαμε εσωκομματικές εκλογές.
Και αντί εμείς οι Νεοδημοκράτες να βάλουμε μυαλό από το πάθημα Σαμαρά και να σταθούμε δίπλα στο κόμμα, συμμετέχοντας ενεργά και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας, εμείς αδιαφορήσαμε.
Και αφήσαμε έναν Παπαμιμίκο, να κάνει απίστευτα τεχνάσματα, να γελοιοποιήσει στα μάτια του κάθε τελευταίου την ιστορική παράταξη του Εθνάρχη και να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.
Ανεχθήκαμε τους περαστικούς, τους ανθρώπους του μπες-βγες, τα ακροδεξιά απολειφάδια και τους πικραμένους από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, να δημιουργήσουν συμμαχίες κάτω από το τραπέζι.
Αφήσαμε το κόμμα να μοιάζει σαν ξέφραγο αμπέλι και να εισβάλουν στην ψηφοφορία Τζημερήτες, Φιλελεύθεροι, Ποταμίσιοι και Πασόκοι και να γίνουν ρυθμιστές του εκλογικού αποτελέσματος.
Ξέρετε τί σημαίνει 50.000 αδιευκρίνιστες ψήφοι;
Αυτά όμως είναι έργα δικά μας, κύριοι.
Και δεν φταίνε αυτοί που τα κάνανε,αλλά εμείς που τους επιτρέψαμε να τα κάνουμε.
Όλοι εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε Νεοδημοκράτες, όλοι εμείς που δεν αφήσαμε το κόμμα μέχρι σήμερα, στην ουσία είμαστε αυτοί που ευθυνόμαστε και για τη τργική μορφή που έχει τώρα.
Ακόμη και το γεγονός ότι ανεχόμαστε τα κομματόσκυλα που μας ορμάνε, κάθε φορά που κάποιος από μας ασκεί καλοπροαίρετη κριτική, κριτική από τον πόνο που νιώθει βλέποντας αυτή την κατάντια, είναι κι αυτό ένα μεγάλο σφάλμα μας.
Όχι αγαπημένοι μας φίλοι.
Στο σημείο που έχει φτάσει το κόμμα και με τον τρόπο που λειτουργεί, το καλύτερη υπηρεσία που μπορούμε να του προσφέρουμε, είναι, ν΄αφήσουμε τη σημερινή κατάσταση να πάει έτσι μέχρι τέλους.
Να το αφήσουμε να τιμωρηθεί απ΄τον ελληνικό λαό.
Γιατί δεν ξέρουμε τί αποτελέσματα βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, δημοσκοπήσεις που ποτέ στο παρελθόν δεν επαληθεύτηκαν, αλλά αν αύριο οδηγηθούμε σε εκλογές και η Νέα Δημοκρατία ζητήσει τη στήριξη του λαού με την προϋπόθεση ότι θα συγκυβερνήσει με τους προδότες και πως θα αθωώσει τον Γεωργίου, τότε όχι αυτοδυναμία δεν πρόκειται να πάρει, αλλά ούτε και την πρωτιά.
Και αυτό διότι ο ελληνικός λαός έστειλε στον αγύριστο και μάλιστα ανεπιστρεπτί, τους εγκληματίες του ΠΑΣΟΚ.
Αν η Νέα Δημοκρατία τολμήσει να τους επαναφέρει, το πιθανότερο είναι ο λαός να την στείλει κι αυτή να τους συναντήσει, παρά να της επιτρέψει να τους ''αναστήσει''.
Αλλά κι από την άλλη, μπορεί η διαπλοκή να φροντίζει να κρατάει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητα την υπόθεση Γεωργίου, όμως ο λαός και ειδικά ο Νεοδημοκράτης, είναι πλέον ενημερωμένος.
Και ξέρει, πως η τελευταία του ελπίδα για να απεγκλωβιστεί από τους δυνάστες του, είναι, να χυθεί άπλετο φως και να διαλευκανθεί το έγκλημα.
Ποιόν μπορούν να κοροϊδέψουν ο Κυριάκος και οι αυλικοί του;

Γι΄αυτό σας λέμε.
Ξεχάστε τα έκτακτα συνέδρια και οτιδήποτε θα μπορούσε να ξεγελάσει τον κόσμο και να τον κάνει να πιστέψει πως κάτι μπορεί ν΄αλλάξει.
Η κατάσταση όπως είναι σήμερα,, δεν έχει γιατριά.
Αφήστε τους να πάνε μέχρι τέλους και να κάνουν ταμείο.
Αφήστε τους να καταλάβουν πόσο λίγοι είναι, όταν θα γυρνάνε το κεφάλι τους πίσω και δεν θα βλέπουν κανέναν να τους ακολουθεί.
Αν πραγματικά αγαπάτε τη Νέα Δημοκρατία, ακούστε την προτροπή μας.,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου