Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: …και άφες ημίν τΑ οΦειλήΜατα ημών





Το νέο ΠΑΣΟΚ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αυτούς που ντρέπονται να ψηφίσουν Μητσοτάκη.

*** Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο ΣΕΦ, η κολυμπήθρα του Σιλωάμ της πολιτικής λαμογιάς και παραμάγαζο του Κυριάκου Μητσοτάκη… το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (ποιααα Δημοκρατική Συμπαράταξη;)....

*** Πλέον αναμένουμε το νέο ΑΦΜ του κόμματος που γέννησε εκατοντάδες πολιτικούς και ποινικούς απατεώνες, ώστε να μην πληρώσει (στον ελληνικό λαό) ούτε τα εκατομμύρια που χρωστάει.

*** Άκουγες και έβλεπες τις ομιλίες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ… από τη Φώφη και το Βενιζέλο, μέχρι το Λοβέρδο, το Σημίτη και το ΓΑΠ και καταλάβαινες αμέσως πως οι συναντήσεις ανώνυμων τοξικομανών έχουν απείρως μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και ειρμό σκέψης.


*** Έβλεπες ρε παιδί μου, πως δεν έχουν μετανιώσει για τίποτα. Σα να μην κυβέρνησαν ποτέ. Σα να μη χρεοκόπησαν αυτοί τη χώρα. Αδίστακτοι μέχρι το τέλος.

*** Σείστηκε το ΣΕΦ στην ομιλία του Κυριάκου. «Μητσοτάκη είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα», φώναζαν οι εκστασιασμένοι πρασινοφρουροί.

*** Και είναι λογικό… το νέο ΠΑΣΟΚ θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο σε αυτούς που ντρέπονται να ψηφίσουν Μητσοτάκη.

*** Νομίζω πάντως πως το καλύτερο σημείο του συνεδρίου ήταν όταν αυτος ο κινητός εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που λέγεται Βαγγέλης Βενιζέλος, κατηγόρησε ως λαϊκιστή ακόμα και τον ηγέτη των Εργατικών στην Αγγλία, Τζερεμι Κόρμπιν.

*** Στη ΝΔ τώρα, το ΣτΕ ψήφισε την εβδομάδα που μας πέρασε, κατά των αναδρομικών φορολογικών ελέγχων του κράτους στις λίστες της φοροδιαφυγής. Μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης δεκάδες στελέχη της ΝΔ ξεχύθηκαν στους δρόμους πανυγηρίζοντας. Ο ανακουφισμένος Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων, όπου και θα τιμηθούν τα μέλη του κόμματος με τα μεγαλύτερα εμβάσματα σε Παναμά, Νήσους Μάρσαλ και Ελβετία.

Σε αποκλειστικότητα μόνο στο altsantiri.gr, το λογότυπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που κόπηκε λόγω αντιδράσεων την τελευταία στιγμή:




59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου