Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Η διαφορά του δημοσιογράφου από το πληρωμένο πιστόλι




Δείτε τις αποκαλύψεις της Real για την υπόθεση Σημίτη – Παπαντωνίου και την μίζα για το C4i. Ο Χατζηνικολάου αποκάλυψε την εγκληματική οργάνωση των εκσυγχρονιστών την ίδια στιγμή που οι φυλλάδες της εγκληματικής οργάνωσης, που στοχοποιούν ακόμα και βρέφη, πλέκουν το εγκώμιο της συμμορίας Σημίτη, πλάι στην συμμορία της τουρκικής ηρωίνης. Ορθότατη η ταύτιση για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Την ώρα που η ανακριτική έρευνα για τη μη λειτουργία του πανάκριβου συστήματος της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, C4I, ολοκληρώνεται με τις απολογίες των κατηγορουμένων, η Δικαιοσύνη βάζει στο μικροσκόπιό της και τα όσα προηγήθηκαν της ανάθεσης του έργου στην αμερικανική εταιρεία SAIC.
Η ανάσυρση της κατάθεσης του Μισέλ Ζοσεράν, πρώην προέδρου της Thales (ανταγωνίστριας της SAIC στη διεκδίκηση της προμήθειας), η οποία είχε «ξεχαστεί» από το 2005 και έβαζε σαφώς στο κάδρο των καταγγελιών για δωροδοκίες τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.
Στοιχεία που δεν αξιολογήθηκαν επί σειρά ετών επανεξετάζονται τώρα σε σχέση με το συγκεκριμένο σύστημα, που κόστισε πανάκριβα και δεν λειτούργησε ποτέ ολόκληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου