Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

Δίωξη για φοροδιαφυγή μαμούθ 35 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας

Δίωξη για φοροδιαφυγή μαμούθ 35 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για φοροδιαφυγή μαμούθ ύψους τριανταπέντε εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντιμετωπίζει γνωστός ιδιοκτήτης εταιρείας στοιχημάτων, ο οποίος δραστηριοποιείται παράλληλα και στα μέσα ενημέρωσης.

Η δίωξη έχει ασκηθεί από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς μετά από πολύχρονη έρευνα από την οποία προέκυψαν στοιχεία – φωτιά που τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο τη μεγάλη απάτη.

Εκτός από την εισαγγελική δίωξη οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν αρχίσει μεγάλη έρευνα στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, γιατί έχουν προκύψει νέα στοιχεία για εμπλοκή του σε νέα υπόθεση φοροδιαφυγής μέσω ελεγχόμενων από τον ίδιο εταιρειών με έδρα τον Παναμά.

Για την υπόθεση φοροδιαφυγής που ασκήθηκε δίωξη ο ιδιοκτήτης της στοιχηματικής εταιρείας χρησιμοποίησε ως πλυντήριο εταιρείες στην Κύπρο.

Με διάφορα εικονικά συμβόλαια εξαφάνισε τα τριανταπέντε εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της στοιχηματικής εταιρείας στην Ελλάδα και στην συνέχεια κάποια από αυτά επέστρεψαν πίσω αφού είχε προηγηθεί το σχετικό ξέπλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της KONTRA NEWS οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών θα επεκταθούν και σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες που για δεκαετίες g λειτουργούν ασύδοτα, ενέχονται σε όργιο φοροδιαφυγής έχοντας στήσει τα παραρτήματα στον Παναμά και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου