Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017

Γερουλάνος: Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Μην μας το κάνεις αυτό αγαπημένε μας κηπουρέ! (σσ τι γέλιο τι γελιο)Θρήνος σε όλο το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ!

Την πρόθεση του να μην κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία του φορέα της κεντροαριστεράς εξέφρασε ο Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γερουλάνος, επεσήμανε πως η συζήτηση θα έπρεπε να ξεκινήσει από το περιεχόμενο του νέου φορέα, μετά να αναζητηθεί το πολιτικό προσωπικό που θα υπηρετήσει αυτές τις θέσεις και στο τέλος να ανοίξει μια συζήτηση για τα σύμβολα.

«Όχι, προφανώς δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος ενός φορέα με τον οποίο διαφωνώ τόσο ριζικά, που διαφωνώ και στο εγχείρημα γενικά, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Ο πολιτικός χώρος [της Κεντροαριστεράς] απαξιώνεται όταν δεν κατεβάζει πολιτική πρόταση και προσπαθεί με επικοινωνιακούς τρόπους να κρύψει την απουσία αυτών των προτάσεων. Το πρόβλημά μας, κι αν αυτή τη στιγμή ο κόσμος μας γυρίζει την πλάτη, είναι ότι δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να ψηφίσω ένα κόμμα που αυτοκαταργείται, το οποίο γυρίζει την πλάτη στις αρχές και τις αξίες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου