Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Έπεσαν οι μάσκες: οι δανειστές καταδικάζουν την… καταδίκη Γεωργίου! Θέλουν την Ελλάδα Γερμανική επαρχία…


 
Δεν άντεξαν οι ξένοι δυνάστες – Ξέσπασαν αμέσως μετά την καταδίκη Α. Γεωργίου. Δεν θέλουν να αποκαλυφθεί με ποιο τρόπο οδηγήθηκε η Ελλάδα στα δόντια των ξένων Τραπεζών! Φυσικό είναι, αφού η πτώση Καραμανλή και η εξαθλίωση της Ελλάδας ήταν ο στόχος.

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι λαμβάνει υπόψη της την απόφαση του δικαστηρίου όσον αφορά τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η σημερινή απόφαση δεν είναι σύμφωνη με την προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου.
Κληθείσα να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τον Α. Γεωργίου, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, απάντησε τα εξής: «Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη -μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ. Λαμβάνουμε υπόψη τη σημερινή ειδική απόφαση, η οποία παρατηρούμε ότι δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση σε προηγούμενη διαδικασία.
Κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά», σημείωσε η Α. Μπράιτχαρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου