Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Η αγωνία του Γεωργιάδη (μετά το πάρτι) για το Ντυνάν





Πετώντας και πάλι το μπαλάκι των ευθυνών στον πρώην πρόεδρο του «Ντυνάν» Ανδρέα Μαρτίνη για τη χρεοκοπία και το ξεπούλημα του νοσοκομείου, ο Αδωνις Γεωργιάδης ο μπροστάρης του Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προαναγγέλλοντας τα χειρότερα!
«Ολη αυτή η συζήτηση για το ξεπούλημα του “Ντυνάν” θα δημιουργήσει έναν μέγιστο κίνδυνο για το νοσοκομείο αυτό, γιατί η τράπεζα προσπαθεί να το πουλήσει 60.000.000 το ελάχιστο και δεν βρίσκει» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη δεύτερη και τελευταία κατάθεσή του στην Εξεταστική, για να καταλήξει στο συμπέρασμα: «Εάν μείνει στην κοινή γνώμη ότι τα 115.000.000 ήταν ξεπούλημα, το οποίο εγώ το θεωρώ αστρονομικό ποσό, κανένας τραπεζικός δεν θα βάλει την υπογραφή του για να το πουλήσει λιγότερα και έτσι το νοσοκομείο θα κλείσει και οι εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους για τις δικές μας πολιτικές αψιμαχίες».

Ο πρώην υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι ο μοναδικός υπεύθυνος ήταν ο Ανδρέας Μαρτίνης.
Οπως είπε, «ήταν κάτι σαν αυτοκράτορας στο “Ντυνάν” και είχε δημιουργήσει ένα φαύλο καθεστώς».

«Είμαι περήφανος που επί ημερών μου έδιωξα τον Ανδρέα Μαρτίνη» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, αποδεχόμενος ότι δρομολόγησε την παραίτηση της τότε διοίκησης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε, εφόσον η επιτροπή κρίνει ότι έχει ποινικές ευθύνες, να προχωρήσει η άμεση παραπομπή του σε ειδική δικαστική επιτροπή, παραιτούμενος του δικαιώματος της παραγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου