Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2017

Η άχρηστη είδηση της ημέρας: Γιατί είναι σε διάταξη μάχης οι βουλευτές του Μητσοτάκη;




Απάντηση: γιατί κρατάνε οι ίδιοι σημειώσεις μιλώντας με τους φορείς στη Θεσ/νικη. Κι όμως αυτή είναι η διαρροή προς τους δημοσιογράφους για να γράψουν κάτι για το μεγαλείο του Κυριάκου Μητσοτάκη που εμπνέει τους βουλευτές του να κρατάνε μόνοι τους σημειώσεις!!! Πιάσαμε κορυφή στην αρλουμπολογία. Αυτός ο Θεοδωρικάκος συνεχίζει την πολιτική επικοινωνία για μπαμπουίνους. Γι αυτό και θα καταντήσει τη ΝΔ όπως και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό θέλει….


Διάβασε το ρεπορτάζ σανό:

Σε διάταξη… μάχης ήταν οι βουλευτές της ΝΔ από όλες τις περιφέρειες της Θεσσαλονίκης κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

Τα «γαλάζια» στελέχη δεν κάθισαν στο στρογγυλό τραπέζι μαζί με τους φορείς, όπως συνηθίζονταν μέχρι σήμερα, καθώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε η συνάντηση να έχει κομματικό χαρακτήρα, αλλά να γίνει ουσιαστική συζήτηση.

Ωστόσο οι Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ραπτη, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιαδης και Γιώργος Βαγιωνάς παρακολούθησαν τη συζήτηση κρατώντας και οι ίδιοι σημειώσεις με τα προβλήματα που παρουσίασαν οι φορείς.
Τάκη, εσύ θα πας τον Μητσοτάκη πολύ μακριά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου