Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος μπασκετ

Ψάχνει κανείς να βρει, τι σόι απόφαση ήταν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την διαγραφή Παπακώστα. Είναι τόσο απαίδευτοι εκεί στην λαχαναγορά της Πειραιώς, ώστε επιχειρούν να δικαιολογήσουν την απόφασή τους -που απλά η διαγραφή έγινε, για την ευχαρίστηση ενός ξένου σώματος, του γραφικού Άδωνι, που ίδια κι όμοια, κάποια στιγμή, θα είναι η τύχη του -με την βλακώδη σκέψη, ότι στήριξε η Παπακώστα, τον Καμμένο και λειτούργησε δηλαδή ως προδότης.
Έτσι κάπως, ένας αριθμός νεοδημοκρατών γκαγκά, με βάση....
το μίσος τους εναντίον του Σύριζα έχουν την αίσθηση, ότι θα συσπειρώσουν τον κόσμο και θα δημιουργήσουν οχτρούς Δούρειους Ιππους στην Νέα Δημοκρατία.
Δεν έχουν ακόμα κατανοήσει οι αφελείς ότι Δούρειος Ίππος, είναι ο ίδιος ο Κυριάκος και οι κολλητοί του, με πρώτον τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξένα σώματα στην Νέα Δημοκρατία του Κ.Καραμανλή.
Κάτι που φυσικά, θα διαφανεί στο άμεσο μέλλον, με άλλες...<αναγκαστικές διαγραφές>, στο απόκομμα, του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Αντί οι νεοδημοκράτες, μη σκεπτόμενοι, να δουν ότι ο Κυριάκος, δεν τραβάει με τίποτα εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες, για την στασιμότητα και ανεπάρκειά του.
Δεν βλέπουν ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, εξακολουθούν να είναι τα ίδια με του Σαμαρά, σιβηρικά νούμερα δηλαδή, δεν βλέπουν ποιους προσκαλεί ο Μητσοτάκης στο κόμμα, δεν βλέπουν ότι οι αναποφάσιστοι αυξάνονται και δεν πηγαίνουν στην Νέα Δημοκρατία, δεν βλέπουν ότι ο κανένας είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον Κούλη, δεν βλέπουν ότι η βάση της Νέας Δημοκρατίας, δεν συμφωνεί με επιλογές του γραφικού, απαίδευτου Κυριάκου, δεν βλέπουν δεν βλέπουν.
Τύφλα απόλυτη...Κι έτσι σιγά σιγά, εκείνοι που βλέπουν, θα φύγουν...Και θα μείνουν οι <μονόφθαλμοι>, που θα οδηγήσουν την Νέα Δημοκρατία, σε μία ακόμη οδυνηρή ήττα, είτε με ελάχιστη διαφορά από τον Σύριζα, είτε με συγκυβέρνηση την Φώφη, τον Θεοδωράκη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Αξίζει να περιμένουν μέχρι τότε;
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί θέλει εκλογές ο Κυριάκος; Γιατί απλούστατα, φοβάται ότι δεν θα φθάσει μέχρι την κανονική διεξαγωγή τους...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου