Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017

Η πιο δύσκολη νύχτα...


Αγωνία για τυχόν επιδείνωση του καιρού...

Θρήνος για τα θύματα. Aνυπολόγιστες οι υλικές καταστροφές...

Η λέξη καταστροφή, είναι μικρή για να περιγράψει αυτό που συνέβη σήμερα στην Δυτική Αττική. Δεκαπέντε άνθρωποι ήταν τα...
θύματα της καταιγίδας που ξέσπασε από τα ξημερώματα, ενώ μέχρι και αυτήν την ώρα δύο άνθρωποι αγνοούνται, ενώ άλλοι δεκαεφτά έχουν τραυματιστεί.

Την ίδια στιγμή οι υλικές ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Η περιοχή της Μάνδρας Αττικής έχει θαφτεί κάτω από τα λασπόνερα, με τους απελπισμένους κατοίκους τους να παρατηρούν εμβρόντητοι τις εικόνες καταστροφής παντού γύρω τους και να αγωνιούν για το τι θα αντικρίσουν την επόμενη μέρα.

Κι ενώ ο θρήνος για την απώλεια τόσων ανθρώπων δεν λέει να κοπάσει, η αγωνία των κατοίκων για νέα επιδείνωση του καιρού κορυφώνεται.

Ζιακόπουλος: Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πλημμυρών

Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων και τα επόμενα 24ωρα, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Ηλίας Ζιακόπουλος.

Και αυτό, καθώς το σχεδόν στάσιμο βαρομετρικό χαμηλό της κεντρικής Μεσογείου θα προκαλέσει και το επόμενο 24ωρο (Πέμπτη) ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα, πλην των βορειοανατολικών περιοχών της.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού του Ηλία Ζιακόπουλου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου