Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)


·


Φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή.


Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε εδώ μαζί, προσπαθήσαμε και ήμασταν πάντα ειλικρινείς απέναντι σας.
Αναπτύξαμε μια σχέση εμπιστοσύνης και γι΄αυτό μας τιμήσατε με την καθημερινή και αδιάλειπτη παρουσία σας στη σελίδα μας.
Ξεκινήσαμε,παρουσιάζοντας όλο το έργο του ηγέτη μας, Κώστα Καραμανλή και παράλληλα με στοιχεία τα οποία καταφέραμε και συλλέξαμε μόνοι μας, καταρρίψαμε όλη τη ψευδοσκανδαλολογία, όλη τη λάσπη και την αδικία που ρίχτηκε επάνω του και που είχε ως σκοπό να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να τον αμαυρώσει, ώστε να καταφέρουν να τον ρίξουν και να επιτύχουν την υποδούλωση της χώρας.
Η σελίδα μας ήταν αυτή η οποία μετέπειτα σας ενημέρωνε όσον αφορά τη δικαστική εξέλιξη του μεγάλου εθνικού ζητήματος της ΕΛΣΤΑΤ, όπως επίσης και σας κατέθετε στοιχεία τα οποία και αποδείκνυαν το ίδιο το έγκλημα.
Γνωρίζαμε πως αποτελούσαμε το στόχο, το μαύρο πρόβατο.
Διότι πέραν των συνεχόμενων απειλών που δεχόμασταν, βλέπαμε πως αναπτύχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, ένα σωρό στρατηγικές, οι οποίες και αποσκοπούσαν, είτε στον έλεγχο του Πυρήνα, αλλά και των υπολοίπων διαδικτυακών μέσων τα οποία και διαχειριζόμαστε, είτε ακόμη και στο κλείσιμο τους.
Αφού -και αυτό δεν αποτελεί υπερβολή- ήταν τα μόνα μέσα τα οποία τολμούσαν και έλεγαν την αλήθεια με αποδείξεις, αλλά και απέβλεπαν καθαρά και μόνο στο πατριωτικό συμφέρον.
Το θέμα όμως της ΕΛΣΤΑΤ, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οδεύει προς το τέλος του.
Σε λίγο καιρό η Δικαιοσύνη αναμένεται να ανακοινώσει την ετυμηγορία της, όσον αφορά το αν ο Ανδρέας Γεωργίου παραπεμφθεί σε Δίκη για κακουργηματικές πράξεις ή όχι.
Πράγμα που σημαίνει πως επίκεινται σημαντικές εξελίξεις, ειδικότερα αν οι δικαστές αποφασίσουν να τον οδηγήσουν σε Δίκη.
Όπου τότε θα ανοίξει και ο ασκός του Αιόλου.
Σε μία τέτοια περίπτωση όπως καταλαβαίνετε, δεν θα έπρεπε και επ ουδενί να υπάρχει κάποιο μέσο ενημέρωσης το οποίο και δεν θα βρισκόταν υπό τον έλεγχο του συστήματος.
Έτσι ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό ένας ηλεκτρονικός πόλεμος σε όλα μας τα μέσα, στοχεύοντας σταδιακά να μας φιμώσουν.
Τις τελευταίες μέρες δεχθήκαμε σωρεία καταγγελιών από μέλη της σελίδας μας τα οποία και διαμαρτύρονταν εντόνως ότι, είτε τους έχει αφαιρεθεί το like το οποίο έχουν κάνει στη σελίδα, είτε δεν λαμβάνουν -εφόσον πρόκειται για μέλη- ενημερώσεις των δημοσιεύσεων μας.
Ξεκίνησε δηλαδή ένας απροκάλυπτος πόλεμος, εναντίον μας.
Από τη πρώτη στιγμή γνωρίζαμε, ποιοι ήταν πίσω απ΄αυτή την κίνηση.
Όμως επειδή επρόκειτο για πρόσωπα τα οποία κατέχουν υψηλά αξιώματα, δεν θελήσαμε να δώσουμε μεγάλη έκταση στο ζήτημα, σεβόμενοι τη θεσμική τους θέση και μόνο αυτή.
Προσπαθήσαμε όμως ρίχνοντας τροχιοδεικτικές φωτοβολίδες, να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν μας πτοεί τίποτε και πως θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας.
Φαίνεται όμως πως την κίνηση μας αυτή την εξέλαβαν ως αδυναμία και γι΄αυτό συνέχισαν το βρόμικο παιχνίδι τους.
Το γεγονός ότι δεν τους έγιναν μαθήματα, παλαιότερα παθήματα, θα τους αποβεί μοιραίο.
Αποφασίσαμε λοιπόν, αυτή τη φορά να τους δώσουμε ηχηρή απάντηση, μια εκκωφαντική απάντηση, που θ΄ακουστεί απ΄ άκρο-σ΄άκρο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Μία απάντηση που θα ταρακουνήσει συθέμελα όλη την πολιτική σκηνή και θα επιφέρει ανατροπές.
Και θα τους υπενθυμίσουμε πως την ώρα που τολμά κάποιος να μας απειλήσει, δείχνοντας μας το μαχαίρι, εμείς απαντάμε με γροθιά σ΄αυτό.

Τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα, ο κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του.

Το Σάββατο 18-11-2017 τα σπουδαία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου