Υ.Γ.6: Ξεκίνησε εκπτώσεις η κυβέρνηση στους καναλάρχες. Κάποτε δεν πήγαιναν ούτε να μιλήσουν στα κανάλια οι ΣΥΡΙΖΑίοι, τώρα ψάχνουν εναγωνίως και παρακαλάν και μερικά καλά λόγια από τουςδημοσιογράφους. Ζηλεύουν, προφανώς, την προστασία που έχει ο Κυριάκος.
Καμιά έκπτωση στη φορολογία των κανονικών ανθρώπων που έχουν διαλυθεί, προτίθεστε να κάνετε ή όχι;
Η Τρόικα που φέρνει αντιρρήσεις σε όλα, πώς διάολο επέτρεψε 15% έκπτωση στον Ειδικό Φόρο Τηλεόρασης από τον Απρίλιο του 2018 στους καβαλάρχες;
Καβαλάρχες σωστά.
Γιατί αυτοί είναι καβάλα και η κυβέρνηση από κάτω.

Δεν είμαστε ενάντια στις εκπτώσεις αυτές και στους υπερβολικούς φόρους, γιατί τα κανάλια στηρίζουν πολύ μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Το θέμα είναι γιατί σε αυτούς η έκπτωση των φόρων δεν βρίσκει εμπόδια και βρίσκει στην έκπτωση κανονικών ανθρώπων; Και τι σήμα δίνει μια αριστερή κυβέρνηση όταν την πρώτη έκπτωση που κάνει στους φόρους, την κάνει σε αυτούς με τους οποίους βρίζεται τόσο καιρό.

Υ.Γ.7: Τον Αύγουστο που θα βγούμε από το μνημόνιο, θα έχουμε άλλο χρέος απ’ αυτό που έχουμε τώρα; Γιατί αν έχουμε το ίδιο δεν βλέπω να πάμε πολύ μακριά από το μνημόνιο. Ούτε δυο βήματα.

Υ.Γ.8: Τον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροδεξιάς ψηφίζουν σήμερα κάτι ολίγοι, των οποίων θα τον πουν ότι είναι και ηγέτης της Κεντροαριστεράς. Ένα ΠΑΣΟΚ που χρωστάει και ντρέπεται να πει και το όνομά του και συνεχίζει να κυκλοφορεί στην ιστορία.
Η Φωφάρα ακλόνητο φαβορί, αλλά αρχηγός θα είναι αυτός που θα βγει στον δεύτερο γύρο. Και εγώ ο ανάγωγος, Φώφη εκεί δεν βλέπω.
Η ιστορία θα κινηθεί προς νεότερους.

Υ.Γ.9: Άκουσα ότι μία δασκάλα στον Άλιμο έβαλε 9χρονους μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους, επειδή έκανε ότι οδηγούσε ένα αυτοκινητάκι και την ενοχλούσε την κυρία. Και σκέφτομαι, από τι έλεγχο πέρασε αυτή η δασκάλα για να μπορεί να διδάσκει σε ανήλικους μαθητές. Μάλλον από κανέναν.
Αλλά βέβαια, με τη δασκάλα στο Ναύπλιο που φορούσε μίνι φόρεμα ασχοληθήκαμε καμιά βδομάδα. Μέχρι και τα προφίλ της στα social media βρήκαμε. Αλλά για τη δασκάλα στο Ναύπλιο δεν μας νοιάζει και πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά που με αγωνία περιμένουμε να δούμε ποιον τρόπο τιμωρίας θα εφαρμόσει.

Υ.Γ.10: Είδα την Άννα Μισέλ στην ΕΡΤ να αναφέρεται με υπαινιγμούς στο ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είναι παντρεμένη με τον Τσίπρα και θυμήθηκα μια θεια μου που κάθε τρεις και λίγο μου λέει: «Καλά βρε ρεμάλι, θα το παντρευτείς ποτέ το κορίτσι; Τόσο καιρό το ‘χεις αστεφάνωτο! Τι θα λέει ο κόσμος;»

Είναι και αυτές που παντρεύονται και χωρίζουν κα. Άννα Μισέλ.Υπάρχουν και τέτοιες παλιογύναικες.

Αυτή όταν βάφεται είναι σαν ατύχημα γυναίκας σε Max Factor. Τρία κουτιά μπαμπάκια θέλει για να ξεβαφτεί το βράδυ. Την έχει δει κανείς από κοντά, πώς είναι κάτω από τις 18 στρώσεις; Δηλαδή το τούβλο το έχει δει κανείς, γιατί βλέπουμε μόνο τους σωβάδες.

Υ.Γ.11: Μετά τον αμερικανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και ο Κέβιν Σπέισι εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό,έννοια που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τον λόγο ύπαρξής της.

Και τι κάνουν εκεί λοιπόν; Ιππασία, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμό και… διαλογισμό. Μάλιστα όπως διαβάζω, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της κλινικής περιλαμβάνονται γυμναστήριο, πισίνα και χώροι χαλάρωσης.

Να τι χρειάζονται οι σταρ του Hollywood για να σταματήσουν να κακοποιούν σεξουαλικά ανθρώπους με λιγότερη εξουσία: γαλλικά, πιάνο και τσάι.

Όμως, αν προσέξουμε, πίσω από όλες αυτές τις ιστορίες πιθανώς να κρύβεται και ένας ανταγωνισμός του NETFLIX με το HBO.

Κάτι γίνεται…