Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017

-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΕ <ΚΟΥΤΣΟ> ΑΛΟΓΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΜΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ. -ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΑΝ Η κα ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΕΙΧΕ OFF SHORE...





Θα μπορούσε κανείς να παρατηρήσει αφελώς:
Mα με τους εκδότες τα έβαλες, δεν βλέπεις ότι ακόμα ορισμένοι στηρίζουν τον κο Μητσοτάκη, από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας:
Θα απαντούσαμε ευθέως, ότι οι νεοδημοκράτες, δεν φημίζονταν ποτέ για την πολιτική τους σκέψη. Απαίδευτοι, εκείνο που τους ενδιέφερε πάντα, ήταν η εξουσία, χωρίς ποτέ να σκέφτονται και να προβληματίζονται...
για το τι θα την κάνουν.
Ο εκδοτικός χώρος στην ψωροκώσταινα, δέχθηκε ισχυρότατα πλήγματα επί συγκυβερνήσεως Σύριζα-ΑΝΕΛ.
Ορισμένες από τις τομές που προχώρησε ο Σύριζα ήταν καταγεγραμμένες και στο πρόγραμμα της κυβέρνησης Καραμανλή. Τις έκανε άτεχνα ο Σύριζα χωρίς προγραμματισμό, με υπερβολικούς τόνους εκδικητικότητας, ενώ για πολλές απ' αυτές είχε δίκιο.
Ήταν φυσικό λοιπόν, να σχηματισθεί ένα μπλοκ εκδοτών, των περισσοτέρων, που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ρίχνοντας νερό στον νερόμυλο του εντελώς <απαίδευτου > επίσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην ουσία, δίνεται μία μάχη μεταξύ της συγκυβέρνησης και του εκδοτικού χώρου.
Ο εκδοτικός χώρος έχει υποκαταστήσει την αξιωματική αντιπολίτευση.
Αυτό σημαίνει, ότι κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης, δεν έχουν την τύχη να περνούν από την βάσανο της δημοσιογραφικής έρευνας.
Απλώς ταΐζουμε τον κοσμάκη, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας, με μίσος εναντίον του Σύριζα, που ναι μεν κάνει συνεχείς γκάφες, αλλά τόλμησε να τα βάλει με το εκδοτικό κατεστημένο, προφανέστατα για να δημιουργήσει ένα άλλο -πάντα θα υπάρχουν νταβατζήδες - ωστόσο, αυτό, είναι θέμα άλλου σημειώματος.
Η υποκατάσταση αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τον εκδοτικό χώρο, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, τη Νέα Δημοκρατία στα βράχια.
Γιατί απλούστατα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκδοτικός χώρος, στερείται κοινωνικής συναισθηματικής αντίληψης.
Έχουν πέσει με τα μούτρα οι εκδότες, παρασυρόμενοι από φιλόδοξους δημοσιογράφους, τσιράκια του κάθε εργοδότη, που διαθέτουν και στόχους πολιτικούς πολλές φορές, στον πόλεμο κατά του Σύριζα, διαπράττοντας το ίδιο λάθος με τους εναπομείναντες υποστηρικτές, ψηφοφόρους του Κυριάκου Μητσοτάκη...
Βγαίνει ένα θέμα μείζον όπως είναι της κας Μαρέβα Μητσοτάκη, η υπεράκτια οff-shore, με απλά λόγια -σκεφθείτε την ηθική διάσταση της υπόθεσης, με έναν λαό που πεινάει -βγάζουμε ένα μη θέμα, δήθεν απόκτησης από το εξωτερικό ...βλημάτων του Καμμένου για να εξισορροπήσουμε τις εντυπώσεις.
Αρτσι μπούρτσι και λουλάς.
Φαντασθείτε τώρα την σύζυγο Τσίπρα, να είχε κάνει το ίδιο με την κα Μαρέβα. Θα ζητούσαν σήμερα, όλοι οι εκδότες την παραίτηση της κυβέρνησης. Καμμία αντίληψη από τους εκδότες, ούτε φυσικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, της κοινωνικής διαφορετικής απήχησης, μεταξύ...off shore και... βλημάτων...
Ουδεμία αντίληψη και κουκούλωμα... Τι σημαίνει αυτό; Βαθύτατος ύπνος, στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
Ελα όμως που αυτά τα προπαγανδιστικά παιγνίδια, όπως ξεκάθαρα αποδείχθηκε μe την υπόθεση του Δημοψηφίσματος και της δεύτερης εκλογικής επιτυχίας του Σύριζα, αφού πρώτα είχε ξεκάθαρα διαφανεί η αναξιοπιστία του, δεν έχουν απήχηση πλέον στον λαό.
Απλώς συγκεντρώνουν λίγους φανατικούς, ίδιους και όμοιους με τους οπαδούς του γραφικού βιβλιοπώλη, που τελικά θα στραπατσαριστούν, με την πάροδο του χρόνου γι' αυτό και ο Μητσοτάκης θέλει συνέχεια εκλογές.
Γιατί ο χρόνος ξεγυμνώνει.
Οι εκδότες ποντάρισαν, σε <κουτσό> αλογο.


Καλοί επιχειρηματίες, έχουν πέσει στην ίδια την παγίδα που έστησαν στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
Πολιτικά αυθυποβάλλονται. Και στην συνέχεια προχωρούν σε πλύση εγκεφάλου των αφελών...
Ψυχολογικά καταπιέζονται μην βλέποντας την αλήθεια, που βλέπουν πλέον βουλευτές, στελέχη και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας:
O Κυριάκος δεν μπορεί. Κι είναι κρίμα, να βλέπεις έναν <στρατό δημοσιογράφους> να φωνάζουν και να κραυγάζουν στις... κερκίδες, πατρονάροντας ένα <κουτσό> ταλαιπωρημένο ήδη άλογο,  που σε διαφορετική περίπτωση...θα τους παρακαλούσε να βρεθεί όσο είναι καιρός εκτός κούρσας..

Κάτι που θα έπρεπε να παρακαλούν και οι νεοδημοκράτες, μήπως αποτελέσουν στο μέλλον την καλύτερη λύση.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου