Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

Ήταν όλοι εκεί για τον Κεφαλογιάννη μαζί και οι σπόντες Μεϊμαράκη





«Γιατί ήταν πολιτικός και όχι πολιτικάντης, ώστε να ενδιαφέρεται μόνο για την εικόνα του»


Πανστρατιά «γαλάζιων» στελεχών, αλλά και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, κόρη του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, και οικοδέσποινα....
της βραδιάς, υποδέχτηκε σύσσωμο το κόμμα, στην εκδήλωση με ομιλητές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά και τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιο Δημόπουλο.




Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι σπόντες, οι οποίες ήρθαν από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος μιλώντας για την πολιτική συμπεριφορά του Γιάννη Κεφαλογιάννη, υπογράμμισε ότι «αν ήταν μαζί μας σήμερα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, θα έλεγε ότι η πολιτική δεν γίνεται μόνο μέσω των social media, με Twitter, Facebook και selfie, αλλά με προσωπική επαφή.



Να πας στο καφενείο να αισθανθούν οι άνθρωποι ότι είσαι κοντά τους και στον πόνο τους και στη χαρά τους, ότι είσαι δικός τους και όχι απλά ότι διεκπεραιώνεις το πρόβλημά τους. Και ο Γιάννης αυτό το είχε καταφέρει και ήταν η μεγάλη επιτυχία του. Το χαιρόταν, ήταν η ζωή του. Γιατί ήταν πολιτικός και όχι πολιτικάντης, ώστε να ενδιαφέρεται μόνο για την εικόνα του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου