Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

Σάρωσε τα βραβεία ο Λευτέρης Πετρούνιας! Πρώτος αθλητής στην Ευρώπη – τον συνεχάρη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας




Θριαμβευτικός απολογισμός των Ελλήνων εκπροσώπων στα ετήσια βραβεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), με τον Λευτέρη Πετρούνια να επικρατεί σε δύο κατηγορίες και η ομάδα Γυμναστικής για Όλους της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων σε ακόμη μία....

Η ψηφοφορία του κοινού, που διεξάχθηκε μέσω του δικτυακού τόπου της UEG και ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/01), επιβεβαίωσε την τεράστια απήχηση που έχουν οι επιτυχίες της ελληνικής Γυμναστικής στην συνείδηση όλων των φιλάθλων, εντός και εκτός συνόρων.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία του Ευρωπαίου Αθλητή της Χρονιάς (“Male Gymnast of the Year”), όπου συγκέντρωσε 5.277 ψήφους και ποσοστό 61%, αφήνοντας πολύ πίσω σε προτιμήσεις τους υπόλοιπους υποψήφιους.
Ούτε ο Ρουμάνος θρύλος της ενόργανης Μάριαν Ντραγκουλέσκου (2ος με 2.545 ψήφους και ποσοστό 29%), ούτε κανείς άλλος μπόρεσε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του «άρχοντα των κρίκων», στον οποίο το κοινό αναγνώρισε την αήττητη πορεία σε όλους τους αγώνες του 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου