Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΚΑΡΟΥΖΟΣ»! Κρύβουν την κατάθεση και τις απειλές στο βασικό μάρτυρα κατηγορίας!




Μέσα από απειλές και «κουκούλες» ο βασικός μάρτυρας μίλησε στη δίκη.

Γιάννης Ντάσκας

Γκαγκστερικές απειλές και συγκάλυψη του σκανδάλου Καρούζου στη Δικαιοσύνη καταγγέλλει ο βασικός μάρτυρας στη δίκη Ιωσήφ Λιβανός....

Οι καταγγελίες διατυπώθηκαν σε πολύωρη κατάθεση στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας, στις 11 Γενάρη και σε ανοιχτή επιστολή προς τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, την οποία έστειλε την ίδια ημέρα.
Ο Λιβανός είπε ότι εκδικάζονται μόνο 2 από τις 138 καταγγελμένες υποθέσεις αν και οι 138 είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή και μίζες σε εξοπλιστικά με εμπλεκόμενους στο γαϊτανάκι του συνόλου του Σκανδάλου Καρούζου Υψηλά ιστάμενα Πρόσωπα παρελθόντων Κυβερνήσεων, Εισαγγελείς Δικαστές, υψηλούς παράγοντες εξωτερικού Τραπεζικούς Ομίλους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατάθεση Λιβανού δεν αναφέρθηκε κανένα ΜΜΕ και επίσης κανένα ΜΜΕ, πλην ημών, δεν ενδιαφέρθηκε για την παρουσία Λιβανού, στη δίκη αν και τον περασμένο Οκτώβρη, όταν διεκόπη η κατάθεση ήταν πολλά τα ΜΜΕ που και έγραψαν για μέγα σκάνδαλο και παρακολούθησαν την διαδικασία.
Ποιά Κίρκη τα ακούμπησε με μαγικό ραβδί και ξέχασαν μια υπόθεση που ήταν για καιρό πρωτοσέλιδη και οι μίζες στα «κουτιά με τα (δήθεν) γλυκά ήταν δεκάδες εκατομμύρια; Η συνέχεια εδώ.

 olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου