Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

O ανάγωγος της Κυριακής: Αν ραγίσουν τα ταβάνια, θα πλακώσουν τα χαϊβάνια





Ας μην ξεκινήσουμε με τα δικά μας. Ας αποφύγουμε τη σύγχυση. Θα συναντηθούν τα βλαμμένα. Ο Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Θα τον βάλει να κάτσει ο Κιμ σε καμιά καρέκλα με πύραυλο από κάτω και θα τον μαζεύουν από το φεγγάρι οι αστροναύτες.Το παιδί είναι βλαμμένο. Θα το πατήσει το κουμπί.

Το ζεύγος Ομπάμα, διαβάζω, έπιασε δουλεία στο Netflix, όπου θα οργανώνουν προγράμματα λόγου. Σωστοί. Ας κάνουν το κέφι τους...

Οκτώ μέρες οι Έλληνες φαντάροι όμηροι των Τούρκων και όσο κρατούν τα νεύρα του Ερντογάν τον βλέπω να οδηγεί τα πράγματα στα άκρα.

Υ.Γ.1: Μπουρδέλο πάλι με τις κάλπες στη Βουλή. Είπε η Νέα Δημοκρατία να ζητήσει προανακριτική για το ξεκάρφωμα (γελάνε τα φάρμακα στα φαρμακεία, πετιούνται τα υπόθετα και τρέχουν να βρουν τον στόχο τους από τις βλακώδεις εισηγήσεις του Άδωνη που τις ασπάζεται ο αυτοδημιούργητος του Χαρβαρντ). Ας επανέλθω στο μπουρδέλο.

Καταρχήν ακουγόταν ότι να ‘ναι στα μικρόφωνα, αλλά αυτό με τα ψηφοδέλτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε λάθος κάλπες ούτε ο Φόρεστ Γκαμπ. Ούτε ένα, ούτε δύο λάθη. Τριάντα στον αριθμό. Εννιά στην κάλπη Κουρουμπλή, 12 στην κάλπη Ξανθούκαι εννιά στην κάλπη Πολάκη. Παιδιά κυβερνάτε, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Hellooo είστε κυβέρνηση.

Υ.Γ.2: Διαγράφει Καραμανλικούς, προμοτάρει ακροδεξιούς, χαϊδεύει ρατσιστές,στέλνει την τροχαία στις πλημμύρες, στον ελεύθερό του χρόνο συναντά εξωγήινουςκαι στο σπίτι του αρέσκεται στο να φωτογραφίζεται ως άλλος Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.Ο σκληρός από το Μαϊάμι. Εγώ ανάγωγος είμαι και θα την πω την αμαρτία μου. Ο Κυριάκος θα πάει από τα social media. Δεν φτιάχνεται ποτέ η εικόνα ενός ανθρώπου όταν δεν έχει εικόνα. Βάλτε τον να παίζει ραδιοφωνικά. Αλλά αυτή η αυταρέσκεια απάνω σε αυτή του μούρη δημιουργεί αβίαστο γέλωτα.

Υ.Γ.3: Έχουμε και λέμε:

α) «Η ομοφυλοφιλία και η διεμφυλικότητα θεωρούνται αμαρτήματα»,

β)«οι γυναίκες πολιτικών πρέπει να μιλούν μόνο για το σπίτι και το φαΐ»

γ) σεξιστικές ατάκες επί μονίμου βάσεως για το τι είναι και τι δεν είναι «ανδρικό»

δ) «άνθρωποι είναι κι οι φασίστες και πρέπει να έχουμε ένα βαθμό ανοχής»

ε) ο γιος της συζύγου του, Μάριος, χρησιμοποιεί τον ρόλο του αντιπρόεδρου της Βουλής για να ξεπλένει ναζί, θεωρώντας ανάρμοστο για τη Χρυσή Αυγή τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση».

Ναι, για μια στιγμή νόμιζα ότι έγραφα για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά όχι. Στον Βασίλη Λεβέντη αναφέρομαι, ο οποίος, έτσι όπως το «έστριψε» προς τα δεξιά, έφτασε να ακουμπάει τοίχο. Δηλαδή Άδωνη.

Ο Λεβέντης με τον μαλάκα καλό είναι να μην συναντιόνται.

Του έφυγε η Μεγαλοοικονόμου και από τα νεύρα του του βγήκε ο ακροδεξιός που ήταν κρυμμένος πίσω από το κέντρο του. Μαζέψουουου.

Υ.Γ.4: Εντάξει, η μάνα κουκουβάγια βλέπει τα παιδιά της πανέμορφα. Δεκτό και τίμιο. Αλλά αυτή η μάνα του ενός από τα ναζιστικά φυντάνια της «Combat 18 Hellas»που συνελήφθησαν αυτή τη βδομάδα, λίγο το παράκανε. «Ο γιος μου είναι του κατηχητικού», είπε στο ξέσπασμά της η μάνα. «Πιστεύει πάρα πολύ. Αυτό που μου ζήτησε να έχει μαζί του στο κρατητήριο τη νύχτα, να περνάει και η ώρα, είναι να διαβάζει την Καινή Διαθήκη». Μήπως διάβαζε την Κενή Διαθήκη; Μήπως διάβαζε και κανά απόσπασμα από το «Αγών μου», του Χίτλερ; Γιατί ο «Αγών μου» και η Καινή Διαθήκη μόνο στο μυαλό ακροδεξιού συνδέονται. Είναι αυτό που λέμε με τη βοήθεια του Θεού θα τους γαμήσουμε την…

Υ.Γ.5: Τα… πήρε στο κρανίο ο Άρης Πορτοσάλτε για την εικόνα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα «γαλάζια» έδρανα την περασμένη Πέμπτη. «Η εικόνα ήταν α-πο-γο-η-τευ-τι-κό-τα-τη», είπε μεταξύ άλλων τρελαμένος ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και έχωσε «γκάζια» σε όσους απουσίαζαν. Βρε παιδιά ο Άρης δίνει τη μάχη του. Γιατί του χαλάτε τη φαντασίωση; Παλεύει να σας κάνει κυβέρνηση.

Υ.Γ.6: Το ανερχόμενο αστέρι της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην προσπάθειά του να «μαζέψει» τις δηλώσεις του περί προκλητικότητας της Ελλάδας στο Αιγαίοτα έκανε χειρότερα. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφού τον έβγαλε στη… σέντρα ο ίδιος ο Τσίπρας είπε στον ΣΚΑΪ πως ποτέ δεν είπε αυτά που του προσάπτουν. Βέβαια, όταν ο Βέττας, του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό να παίξει το video για να δούμε αν λέει την αλήθεια, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε το «παγώνι». Όχι όπως την άλλη φορά που η Σπυράκη είπε κάτι και αμέσως εκεί στον ΣΚΑΪ για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά της έπαιξαν καπάκι το σχετικό video. Έτοιμο το είχαν, αλλά για το video με τον Κυρανάκη ακόμα ψάχνουν.

Υ.Γ.7: Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η αντίδραση ενός τούρκου βουλευτή, από το κόμμα του Ερντογάν, που «σκάει» στα γέλια στην κηδεία ενός τούρκου στρατιώτη που άφησε την τελευταία του πνοή στην «κόλαση» του Αφρίν. Γι’ αυτό σας λέω, μην μπερδεύετε τα σοβαροφανή πρόσωπα με τα αληθινά σοβαρά. Οι αληθινά σοβαροί χαμογελάνε. Οι ψεύτες και οι αληταράδες κάνουν μόνιμα τους σοβαρούς και τους θρησκευόμενους. Τέτοια καθίκια έχουμε και εδώ. Δεν βγάζει μόνο η Τουρκία.

Υ.Γ.8: Ρε μαλάκα είμαι ήρωας. Τις προάλλες βρέθηκα από τα Εξάρχεια στο Κολωνάκιγιατί χάλασε το GPS μου και για μια στιγμή νόμιζα ότι είχαν πάθει κάτι οι αναρχόφατσες των Εξαρχείων και είχαν μετατραπεί σε καλοστεκούμενες γριές με σκυλιά στο Κολωνάκι. Από τετράγωνο σε τετράγωνο αλλάζει η ζωή.

Υ.Γ.9: Μου έλεγε μια γνωστή ότι πήγε ν’ αγοράσει ένα μαντηλάκι από το κατάστημα της Hermes και μέσα ήταν η γυναίκα ενός απ’ αυτούς που κατηγορούνται για τη Novartis και αγόραζε τσάντες και ρούχα με τέτοια ευχέρεια. 158.000 ευρώ λογαριασμό έκανε και είπε και να τις τα στείλουν και στο σπίτι. Όχι, όνομα δεν θα πω γιατί εγώ δεν είμαι καν προστατευόμενος μάρτυρας. Εγώ χωρίς κουκούλα δεν λέω τίποτα.

Υ.Γ.10: Όπως έχει αγριέψει η κατάσταση και βλέπεις αυτά τα λυσσασμένα πρόσωπα, με αυτή την αγωνία στο βλέμμα, όχι μία κουκούλα θα φοράνε οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αλλά τρεις τρεις. Σαν τον φίλο μου τον Γιώργο που από το άγχος του φοράει τρια τρία τα προφυλακτικά.

Υ.Γ.11: Οι Τούρκοι πάντως θα το τραβήξουν. Και τώρα που τους υποβάθμισε η Moody’s εμείς θα την πληρώσουμε πάλι. 25 Μαρτίου πλησιάζει και αυτή η ένταση δεν στήθηκε τυχαία. Φαίνεται ότι υπάρχει σχέδιο. Σχέδιο ανάγωγο.

Υ.Γ.12: Ο Θεοδωράκης κωλοτρίβεται λίγο με τον ΣΥΡΙΖΑ ή είναι ιδέα μου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου