Τετάρτη, Απριλίου 18, 2018

Αντίθετος ο Μιχελογιαννάκης στην αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια





Μίλησε ως «πολίτης και ως γιατρός»

Αντίθετος στην αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου την Τρίτη στη Βουλή, το οποίο επιτρέπει την αναδοχή παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια...

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε μεν ότι πρόκειται για εξαιρετικό νομοσχέδιο, αλλά εξέφρασε δε τις ενστάσεις του στο συγκεκριμένο άρθρο που προβλέπει την αναδοχή από γκέι ζευγάρια, αποδίδοντάς τες στον πουριτανισμό της ελληνικής κοινωνίας.

«Αυτό το κατά άλλα εξαίρετο νομοσχέδιο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, ένα ενδεχόμενο που, ως γιατρό και ως πολιτικό, με βρίσκει αντίθετο, αφού πιστεύω ότι δεν είναι ώριμη η ελληνική κοινωνία για κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα για ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται τεράστια ψυχολογική υποστήριξη, κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα πετύχει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλλον ξέχασε ο κ. Μιχελογιαννάκης ότι τα νομοσχέδια και οι πολιτικές πρωτοβουλίες είναι αυτές που πρέπει να κάνουν μια κοινωνία πιο «ανοιχτόμυαλη», ώριμη και προοδευτική.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/antithetos-o-michelogiannakis-stin-anadochi-paidion-apo-omofylofila-zeygaria/#ixzz5D22KPmUv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου