Τρίτη, Απριλίου 17, 2018

LIVE: «Eδώ χτυπά δυνατά η καρδιά της πατρίδας μας», το μήνυμα Τσίπρα από το Καστελόριζο



Στο Καστελόριζο ο Τσίπρας – «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα» (εικόνες)

Στο Καστελόριζο έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας
Θα εγκαινιάσει τη λειτουργία δύο νέων μονάδων
Θερμή η υποδοχή από τους κατοίκους του νησιού
«Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο», το μήνυμα Τσίπρα μετά την άφιξή του..





Στο Καστελόριζο προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ισχυρό συμβολισμό τη στιγμή που συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Τον έλληνα πρωθυπουργό στην επίσκεψη συνοδεύουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.



Θερμή η υποδοχή από τους κατοίκους του νησιού

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής το δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.



Απαντώντας ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».

Θα εγκαινιάσει τη λειτουργία δύο νέων μονάδων

Τη λειτουργία δύο νέων μονάδων αφαλάτωσης που θα παράγουν 400 κυβικά μέτρα νερού ημερησίως, θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός.



Στο νησί υπήρχε μια μονάδα η οποία ανακατασκευάστηκε πλήρως από την ανάδοχη εταιρεία ενώ τοποθετήθηκε και μια καινούργια, σύγχρονης τεχνολογίας.



Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Ο κ. Τσίπρας το πρωί της Τρίτης θα εγκαινιάσει τη μονάδα αφαλάτωσης του νησιού.



Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στη Ρόδο, όπου διεξάγεται το 13ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, στο ξενοδοχείο “Ρόδος Παλάς”.

Στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις 19.30 θα κάνει την κεντρική ομιλία στο συνέδριο.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/sto-kastelorizo-simera-o-tsipras-episkepsi-symvolismoy-en-meso-toyrkikon-prokliseon/#ixzz5CvCjX3wX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου