Δευτέρα, Απριλίου 23, 2018

Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Πετυχαίνουμε εκεί που τρεις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απέτυχαν»

Τις εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε με ομιλία του ο έλληνας πρωθυπουργός
«Σε τέσσερις μήνες, τον Αύγουστο η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει έναν από τους πιο βασικούς στόχους»
«Η χώρα επιστρέφει σε ένα καθεστώς κανονικότητας»....


Η χώρα μας βρίσκεται πλέον στο τέλος μιας δύσκολης πορείας, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας ενώπιον τηςΚοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι τον Αύγουστο του 2018, η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει να εκπληρώσει έναν από τους κεντρικούς της στόχους: Την έξοδο από το μνημόνιο και την επιτροπεία.

Το altsantiri.gr μεταδίδει ζωντανά την ομιλία του έλληνα πρωθυπουργού:



«Σε τέσσερις μήνες η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει έναν από τους πιο βασικούς στόχους»

Σε τέσσερις μήνες, τον Αύγουστο η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει έναν από τους πιο βασικούς στόχους: την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά από πολλές προσπάθειες και επίπονες διαπραγματεύσεις περνώντας από 40 κύματα και έχοντας απέναντί μας όχι μόνο μέρος των πιστωτών που πολλές φορές ήταν καχύποπτοι και εχθρικοί αλλά και το σύνολο του εγχώριου κατεστημένου. Πετυχαίνουμε εκεί που τρεις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απέτυχαν».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο έλληνας πρωθυπουργός ανοίγει μετά από οκτώ χρόνια η πρόσβαση των ελληνικών ομολόγων στις αγορές χρήματος και αυτό το πετυχαίνουμε με τις λιγότερο δυνατές απώλειες για την κοινωνία. «Αυτό δεν είναι μικρό και δεν ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί».



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/live-i-omilia-toy-tsipra-stin-koinovoyleytiki-omada-toy-syriza/#ixzz5DUbz0L45






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου