Πέμπτη, Απριλίου 26, 2018

Κάποιοι στην κυβέρνηση είτε είναι βλάκες ή κάποιοι τους κρατούν γερά. olympiada





Ακούσαμε με απορία τον Μητσοτάκη να έχει το θράσος να μιλά για την Δ.Ε.Η. και την κυβέρνηση να του απαντά με φιλοσοφικές προσεγγίσεις, λες και απευθύνεται σε κανέναν «τίμιο πολιτικό» με αντίθετες απόψεις. Και θυμηθήκαμε ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η κυβέρνηση κατάφερε να πουλήσει μέρος των μετοχών της ΔΕΣΦΑ 40% ακριβότερα από ότι επιχείρησε να τις πουλήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Σαμαρά. Και μάλιστα την πούλησε με διεθνή διαγωνισμό σε ευρωπαϊκή κοινοπραξία.
Ενώ, όπως αποδεικνύεται, ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς επιχείρησαν να την πουλήσουν στο διεφθαρμένο και ανθελληνικό Αζερμπαϊτζάν, το Αζερμπαϊτζάν του μιζαδόρου Αλίεφ, ο οποίος συμπτωματικά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Και όμως, αυτή την τεράστια επιτυχία που γεννά συγχρόνως τεράστια ερωτηματικά για τον Μητσοτάκη, ενώ εξαφανίζει το παραμύθι του σουξέ story του Σαμαρά, η κυβέρνηση δεν θεώρησε σκόπιμο να το προβάλλει. Και αφήνει τον Μητσοτάκη να μιλά για ιδιωτικοποιήσεις και τον ανεκδιήγητο Σαμαρά να βγαίνει να απειλεί τον Αλέξη Τσίπρα! Που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα αν γινόταν κάτι παρόμοιο, ήδη θα είχε γίνει εξεταστική στη Βουλή για τον Σαμαρά και την κυβέρνηση του που προσπάθησαν να πουλήσουν την ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους σκανδαλωδώς όπως αποδείχτηκε.
Θα συνιστούσαμε λοιπόν στην κυβέρνηση να σταματήσει αμέσως τις φιλοσοφικές αρλούμπες, τις θεωρητικές προσεγγίσεις, τα δήθεν πρόσημα και φληναφήματα περί ιδεολογικής καθαρότητας, και να υπερασπιστεί τον εαυτό της και το έθνος απέναντι σε αυτούς τους τύπους. Γιατί όποιος τους θεωρεί απλώς ιδεολογικούς αντιπάλους η είναι βλάκας ή είναι συνεργός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου