Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Θα καθυστερήσουν το μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ




Θα καθυστερήσουν το μήνα του μέλιτος πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να είναι παρόντες στο πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Καρόλου.

Το νεόνυμφο ζευγάρι, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του που παρακολούθησαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, διασημότητες αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές θα παραστεί στα 70α γενέθλια του Καρόλου. Μάλιστα για πρώτη φορά με τους τίτλους «Δούκας» και «Δούκισσα του Σάσεξ»....

Άγνωστος ωστόσο παραμένει ο τόπος που θα επιλέξουν να περάσουν το μήνα μέλιτος. Παρόλα αυτά βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ίσως ταξιδέψουν στη Μποτσουάνα και κατά πάσα πιθανότητα στο πολυτελές καταφύγιο σαφάρι που το ζευγάρι είχε επισκεφτεί πέρσι τον Αύγουστο, λίγους μήνες πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους.

Άλλωστε από εκεί είχε προμηθευτεί ο Χάρι και το διαμάντι στο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Στο μεταξύ η βασιλική οικογένεια ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν το ζευγάρι είτε με τη φυσική τους παρουσία είτε παρακολουθώντας την τελετή από μακριά. «Ενα ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στο Ουίνσδορ και σε αυτούς που παρακολούθησαν από κάθε γωνιά του Ηνωμένου Βασιλείου, της Κοινοπολιτείας και του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η οικογένεια ανήρτησε το ευχαριστήριο σημείωμα στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του βρίσκονταν στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες αλλά στις φωτογραφίες η Μέγκαν εμφανιζόταν να φοράει ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/lifestyle/tha-kathysterisoyn-to-mina-toy-melitos-o-prigkipas-chari-kai-i-megkan-markl/#ixzz5G7N1Abi1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου