Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

O ανάγωγος της Κυριακής: Τα άλογα που χάσανε τα στέλνουν σε αγώνα




Παίρνει κεφάλια στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν». Διώχνει, λέει, από την Πειραιώς τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, τον Μεϊμαράκη και την αδερφή του την Ντόρα που του κάθεται στο στομάχι. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αν την είχα αδερφή την Ντόρα στο στομάχι θα μου καθόταν...

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Κυριάκος τους απομακρύνει για να συνεργαστεί με τον Βενιζέλο, τον Χρυσοχοΐδη και την Διαμαντοπούλου. Αυτούς που η κοινή γνώμη πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. Ο Μητσοτάκης θέλει και καλά να κάνει το κόμμα του πιο κεντρώο γι’ αυτό αποφάσισε να τα τακιμιάσει με Βενιζέλο, Χρυσοχοΐδη και Διαμαντόπουλου.

Αν θες άνθρωπέ μου να κάνεις το κόμμα σου πιο κεντρώο διώξε αρχικά Άδωνη και Βορίδη και μετά όλα τα άλλα, γιατί κεντρώα Νέα Δημοκρατία με χουντικούς και ακροδεξιούς δεν κάνεις.

Υ.Γ.1: Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέλαβε καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς. Αυτό σου λέω μόνο. Κλαίνε και σπαράζουν οι κυρίες της Εκάλης, σκίζει τα ρούχα της η Γιάννα Αγγελοπούλου. Σου λέει να κάθομαι εγώ να πίνω τα τσάγια μου με τον Κάρολο και αυτός να πάει να δίνει τις θέσεις στην Παναγοπούλου; Έχουν αναστατωθεί όλες οι πλούσιες. Το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Στην Εκάλη, μου λένε, καίνε γούνες από τα νεύρα τους.

Υ.Γ.2: Εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετεί μάλιστα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στη Θεσσαλονίκη ήταν ένας απ’ αυτούς που έριξαν ξύλο στον Μπουτάρη. Πρέπει να ξηλωθεί άμεσα, τώρα και πρέπει επιτέλους όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να σταματήσουν τώρα το παρακράτος που στήνεται από τους πληρωμένους τους διαδικτύου, τους Αδώνηδες, τους Βορίδηδες και τους παντός είδους χρυσαυγίτες και φασίστες. Παρασύρθηκε μας είπε ο αστυνομικός. Αν το κάνει δεκτό το δικαστήριο, τότε θα πρέπει να κάνει δεκτούς και τους ισχυρισμούς άλλων αν τυχόν παρασυρθούν και βαράνε αστυνομικούς.

Οι μικρές καινούργιες συμμορίες, οι οποίες τρεις μέρες πριν την εγκληματική ενέργεια σπέρνουν ψεύδη στο διαδίκτυο, με μια αστυνομία του ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα που κοιμάται ύπνο βαθύ και δεν αντιλαμβάνεται αυτό που στήνεται, πρέπει να βρουν τον μάστορα τους.

Αυτά τα ιδεολογήματα του κώλου που αναπτύσσουν οι Ψωμιάδηδες, οι Βελόπουλοι κι όλα τα τελειωμένα πρόσωπα της εποχής που πέρασε, ν’ ανοίξουν το ντουλάπι της ιστορίας και να μπουν από μόνοι τους μέσα.

Υ.Γ.3: Α! Ο αυτοδημιούργητος Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δημόσιο διάλογο με τον συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά, σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι… ηγέτες. Ναι, πολύ καλά διαβάσετε. Ο Κυριάκος παραδίδει και μαθήματα ηγεσίας πλέον.Εδώ μια πόζα του νέου ηγέτη

Αυτά κάνει το Χάρβαρντ. Μας σπούδασε τον Γιωργάκη και τον Κυριάκο. Αθάνατο ελληνικό πανεπιστήμιο. Όποιος δεν σπουδάζει με Έλληνες παρέα, ποτέ δεν μπορεί να γίνει σωστός ηγέτης.

Ξενόφερτοι καραγκιόζηδες εντεταλμένοι παιδείας.

Υ.Γ.4: Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Παύλο Τσίμα που από στυλοβάτης του ΚΚΕ και Διευθυντής του πάλαι ποτέ 902 αριστερά στα FM, βρέθηκε στον ΣΚΑΪ ακροδεξιά στα FM.

Τι μας είπε ο Παύλος Τσίμας; Ότι το γιαούρτωμα και ο θάνατος με μαχαιριά είναι ίδια μορφής βία. Να του υπενθυμίσουμε ότι στις φυλακές του κόσμου δεν έχει μπει κανείς για γιούρτωμα, αλλά έχουν μπει όλοι όσοι έχουν μαχαιρώσει. Είναι τέτοια η ακροδεξιά μανία που έχει πιάσει το πάλαι ποτέ συγκρότημα του MEGA και του Λαμπρακιστάν που έχουν μπερδέψει μαχαίρια με γιαούρτια.

Άτσαλη κωλοτούμπα του κάποτε προοδευτικού Παύλου Τσίμα.

Υ.Γ.5: Η δολοφονία της 44χρονης νοσηλεύτριας από τον 52χρονο σύζυγό της στα Τρίκαλα ήταν ένα φονικό που είχε «προαναγγελθεί». Όχι μόνο επειδή ο ίδιος ο συζυγοκτόνος παραδέχθηκε ότι είχε απειλήσει πολλές φορές τη γυναίκα ότι θα τη σκοτώσει, αλλά κυρίως επειδή το παραπάνω περιστατικό είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα από τα τόσο περιστατικά χρόνιας κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που παραμένουν κρυμμένα πίσω από τους τέσσερις τοίχους ενός – υποτίθεται – φυσιολογικού σπιτιού.

Μπορεί οι διπλανοί και οι γείτονες να γνωρίζουν εν μέρει τι συμβαίνει, δύσκολα όμως μιλούν για ένα σύγχρονο πρόβλημα που παραμένει ταμπού ή δικαιολογείται από ορισμένους με πατριαρχικές λογικές, που νομιμοποιούν την κακοποίηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προκλητικός πατέρας του δράστη ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων «Όποιος άντρας και να ήταν όταν η γυναίκα σου πει κάτι άσχημο…».

Για όσους και όσες επίσης ρίχνουν την ευθύνη στο θύμα, καθώς αναρωτιούνται γιατί αυτή η γυναίκα δεν έφευγε από το σπίτι της παρόλο που ο σύζυγός της την είχε κυνηγήσει ξανά με μαχαίρι, της είχε βγάλει τούφες από τα μαλλιά και της πέταγε πιάτα, η απάντηση φυσικά δεν είναι απλή. Όσο η κοινωνία σιωπά, θεωρώντας ιδιωτική υπόθεση την ενδοοικογενειακή, έμφυλη βία τόσο τέτοιου είδους εγκλήματα θα μας σοκάρουν.

Υ.Γ.6: Σαν ζευγαράκι στα χωρίσματα κάνουν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Μία λένε ότι θα συναντηθούν, μετά κρατάνε μουτράκια, μετά τα ξαναβρίσκουν, ώσπου ήρθε και η οριστική ρήξη (;).

Οριστικό είναι (μάλλον) το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, μετά από μια αρκετά νευριασμένη -και κάπως ανώριμη τολμώ να πως σαν ανάγωγος που είμαι- ανακοίνωση του αμερικανού Προέδρου.

Με τη σειρά της η Πιονγκγιάνγκ δήλωσε «λυπημένη» και προσπαθεί πλέον να «μαζέψει τα κομμάτια της» (χωρίς παγωτό και αλκοόλ – όπως είθισται στους δύσκολους χωρισμούς, καθώς αυτά απαγορεύονται στη Βόρεια Κορέα).

Ούτε η ερωτική ζωή της Άντζελας Δημητρίου και του Απόστολου Γκλέτσου δεν έχει τέτοια αστάθεια.

Υ.Γ.7: Κι εκεί που κανόνισα να πάω Μαγιόρκα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, διάβασα ότι εμφανίσθηκε μέδουσα «δολοφόνος» και αναγκάστηκαν να κλείσουν τις μισές παραλίες.

Ό, τι δηλαδή συμβαίνει σε Κορινθιακό και Πατραΐκό κόλπο. Που όχι μόνο κολυμπάνε με στολές για τσούχτρες, αλλά λέει βρήκαν και «βρεφοκομείο» που «γεννάει» κι άλλες μικρούλες.

Και τι να έκανα τελικά; Ήρθα Μύκονο! Παρέα με τους πιστούς ακόλουθους του Κούλη που έβγαλαν μια καλή προσφορά! Γιατί λεφτά δεν έχω, σας το’ χω πει. Με ταπεράκι θα πηγαίνω στις ταβέρνες σαν τους τουρίστες στην Κρήτη!

Υ.Γ.8: Ένα σοκ το έπαθα ο ανάγωγος βλέποντας τη σέξι Κατερίνα Στικούδη με χείλη Νταίζη Ντακ.

Ένα μπότοξ λέει την παραμόρφωσε και αναστατώθηκε ο κόσμος που άλλο καημό δεν είχε από το αν η Στικούδη παραμορφώθηκε.

Το κορίτσι που είναι από φωνή… «κορμάρα» σκέφτηκε για μια ακόμα φορά τρόπο να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα…. «Παραμορφώθηκε» για το νέο της τραγούδι που έχει θέμα τα μπότοξ και τις πλαστικές. Πόσταρε και βίντεο της «παραμορφωμένη» στο instagram και δημιούργησε συζητήσεις.Άμα δείτε αυτή την τσούχτρα μέσα. Μην πιάσετε κουβέντα. Κολύμπι και γρήγορα έξω

Υ.Γ.9: Με γεμάτες τις βαλίτσες τους λάδι, λεμόνια, αλάτι και διάφορα άλλα επιστρέφουν στις πατρίδες του οι ξένοι τουρίστες. Ναι, όπως το ακούτε. Μου το είπε κολλητός που δουλεύει στον έλεγχο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». Τι να κάνουν έρμοι; Ο καθένας παίρνει ό,τι του λείπει. Οι Ελβετοί, λέει, παίρνουν λεμόνια. Οι Τσέχοι παίρνουν αλάτι και οι υπόλοιποι λάδι και ελιές.

Εμείς, από την άλλη, κάνουμε εισαγωγή. Κάτι παραπάνω θα ξέρουμε.

Υ.Γ.10: Έφυγε ο Χάρρυ Κλυνν.

Ευτυχώς, άφησε το γέλιο πίσω του.







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/o-anagogos/o-anagogos-tis-kyriakis-ta-aloga-poy-chasane-ta-stelnoyn-se-agona/#ixzz5GgWT04n9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου