Σάββατο, Μαΐου 19, 2018

Ανατροπή στην υπόθεση της σκηνοθετημένης ληστείας στη Μύκονο (video)






Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες ρίχνουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση της σκηνοθετημένες ληστείας στη Μύκονο κατά γνωστής επιχειρηματία με «εγκέφαλο» τον ίδιο τον σύζυγό της...

Ο 49χρονος που λήστεψε τη σύζυγό του και έδεσε το παιδί τους ισχυρίστηκε ότι “Τα έκανε όλα για να της βάλει μυαλό” , όμως σύμφωνα με μαρτυρίες στο νησί ο φωτογράφος ήταν εθισμένος στον τζόγο και όπως φαίνεται του… έλειπαν κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας του 5χρονου και «εγκέφαλος» της ληστείας έδωσε εντολή στον δράστη να κλείσει το στόμα του γιου του με μονωτική ταινία και να το δέσει χειροπόδαρα, με το παιδί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε άσχημη ψυχολογική κατάστασηόπως και ο μεγαλύτερο γιος τους που είναι μόλις 15 ετών.

Πώς αποκαλύφθηκε η «σκηνοθεσία»

Ο μίτος των αποκαλύψεων ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν η σέρβα καλλονή αποκάλυψε στις αρχές ότι τα χρήματα ύψους 135.000 ευρώ ήταν κρυμμένα σε σημείο που γνώριζε μόνο ο εν διαστάσει σύζυγός της. Οι αρχές αμέσως τον υποψιάστηκαν. Όμως, πριν καν προλάβουν να τον καλέσουν στο τμήμα τους επιβεβαίωσαν οι κάμερες στη χώρα της Μυκόνου.

Η κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος έδειξε την πάσα αλήθεια. Ο εν διαστάσει σύζυγός της αμέσως μετά το περιστατικό είχε επαφή με τον δράστη ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι και κράτησε όμηρο το παιδί της.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει υποστεί σοκ και έχει μετακομίσει από το σπίτι που διαδραματίστηκαν οι σοκαριστικές στιγμές ενώ το μαγαζί της στα Ματογιάννια παραμένει κλειστό. Ο εν διαστάσει σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο δράστης αναζητείται.







Πηγή: Star



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/anatropi-stin-ypothesi-tis-skinothetimenis-listeias-sti-mykono-video/#ixzz5FnF7SmLA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου