Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2018

Καταζητούμενος για ανθρωποκτονία λήστεψε και μαχαίρωσε 60χρονη στη Θεσσαλονίκη (εικόνα)





Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε την Κυριακή στην ανατολική Θεσσαλονίκη σε μίνι-μάρκετ, όταν ληστής μαχαίρωσε μια γυναίκα, με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο του μίνι-μάρκετ.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Μελενίκου, ένας 46χρονος ληστής, μπήκε σε μίνι – μάρκετ και μαχαίρωσε 60χρονη, η οποία ήταν υπάλληλος του καταστήματος....


Τον δράστη ακινητοποίησε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που είδε τον δράστη να τρέχει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 46χρονος άντρας για περίπτωση ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 60χρονης ημεδαπής, η οποία έλαβε χώρα χθες, στην περιοχή Χαριλάου.

Πρόκειται για ημεδαπό, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης για Απόπειρα ανθρωποκτονίας, Ληστεία, παράβαση του Νόμου περί Όπλων και Αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.


Η στιγμή της σύλληψης

Το περιστατικό αντιλήφθηκε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ο οποίος καταδίωξε τον δράστη και τον ακινητοποίησε για να συλληφθεί από άμεσα προστρέξαντες συναδέλφους του της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος καταζητείτο για ανθρωποκτονία που τελέστηκε, τον Ιούλιο του 2012, στο Λιτόχωρο Πιερίας, όταν, για ασήμαντη αφορμή, φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα 40χρονο, με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 46χρονος είχε ταυτοποιηθεί άμεσα ως δράστης εκείνης της δολοφονίας, αλλά παρότι εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος του και παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως διέφευγε τη σύλληψή του μέχρι χθες, οπότε και διέπραξε τη ληστεία, η λεία της οποίας φέρεται να ήταν 210 ευρώ.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/aimatiri-listeia-se-mini-market-sti-thessaloniki-astynomikos-ektos-ypiresias-akinitopoiise-ton-drasti-eikona/#ixzz5JQWPHfLt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου