Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη- Βομβαρδισμένο τοπίο η ΔΕΘ μετά τα χθεσινά επεισόδια [εικόνες]




ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε χθες το κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό....


Τα επεισόδια διήρκεσαν σχεδόν τρεις ώρες, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.



Η νότια πύλη της ΔΕΘ μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα μάρμαρα, ξηλωμένες πλάκες, καμένοι κάδοι να είναι παντού στον δρόμο. Μεγάλες φθορές υπέστησαν επίσης αυτοκίνητα και καταστήματα.

Συνολικά από την αστυνομία έγιναν πέντε συλλήψεις, ενώ 14 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.



Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στο συνεδριακό χώρο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις διμοιρίες των ΜΑΤ και άρχισαν οι συμπλοκές.

Αργότερα τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στους δρόμους, με τις οδομαχίες να επεκτείνονται από τη ΧΑΝΘ μέχρι το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.



Πηγή: thessnews
Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη...


Σύμφωνα με το dailythess.gr, σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες έξω από το χώρο της ΔΕΘ με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία 22χρονη και τέσσερις άνδρες ηλικίας 26, 33, 34 και 47 ετών και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα...



Πηγή: Θεσσαλονίκη: Βομβαρδισμένο τοπίο η ΔΕΘ μετά τα χθεσινά επεισόδια [εικόνες] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου